Reshaa Düzensiz ama sık sık kasılmam oluyor su nişan bişey yok doğumun başlamıs olması için illaki su ya da nişan gelmesi gerekiyor mu
Haticekaya1808 Reshaa bende karın bölgesinde kasılma vardı adet sancısı gibi geldi kasık bölgem ağrıdı gittim sancı çıktı ilaç yapıldı ciğer geliştirici falan kaçıncı haftadasın canım
Reshaa Haticekaya1808 41.haftamdayım benim bebeğim 2hafta geriden o yüzden bekledi böyle ama çok sık düzensiz kasılmam oluyor dedigin gibi kasılma girerken adet sancısı gibi oluyo
Haticekaya1808 Reshaa istersen doktorunla görüş canım doğum başlamış olabilir bende yatış verildi sonra taburcu oldum belki suni sancı başlayabilirler sana
Yeliz6767 Reshaa Bebek 2 hafta geriden gelirse geç mi doğar 37+6 da kontrole gittim doktor 35+1 ile uyumlu dedi geç mi doğuyor geriden gelirse
Beyzabzr Haticekaya1808 merhaba bende 39+4 günlük gebeyim suyum nişanım gelmedi ama aşırı bel ağrım var bacaklarıma vuruyor bu da doğum belirtisi olabilir mi
Haticekaya1808 Beyzabzr bence doktorunuzla görüşseniz daha faydalı olur çünkü herkeste aynı belirtiler olmuyor sizi yanlış yönlendirmek istemem 🙏🙏