ayseoznur Detaylı ultrason da marjinal plasenta olduğu söylendi. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazmışım öyle söyledi doktor. Bazıları da kanama yaşadığını, erken doğum riski olduğunu söyledi. Bilgisi olan var mı ?
RabiaEylul ayseoznur Agir is yapmsk fazla ayakta kalmak cinsel iliski ve alttan muayene yasak bu durumda. Benim arada kanama ve lekelenme seklinde oluyir oyle olursa uzun sure uzaniyorum. Eger durmayacak gibi kanama olursa cok riskleri var ve erken dogum olma ihtimali de var. Tabi ilerleyen haftalarda yikari cikarsa normal dogum bile yapabilirsiniz
tazebiranne_hg04 ayseoznur benimde öyleydi kanamam oldu şuan 24. Haftadayız tamamen yukarda değil ama rahim ağzına da yakın değil rahim büyüdükçe uzaklaştı
Dsavas Benimde öyleydi yukarı çıktı panik yapma uzun süre ayakta kalma evde tüm işlerimi kendim yaptım bakanda olmadi yemek bile yaparken dinlenerek yaptım moralini bozma guzel düşün güzel olsun bende şuan gebelik şekeri rahimde çentik var yine de moralimi yüksek tutmaya calisiyorum😊😊
Kestanegulsah Benimde şuan plesentam rahim ağzında 13+2 günlüğüz dün muayene olurken doktorum takip edeceğimizi söyledi bebek büyüdükçe yukarıya çıkarmış çıkmazsa malesef takip edilecek normal doğum belirtileri başlamadan zorunlu sezeryan 😟
tazebiranne_hg04 Kestanegulsah haftanız erken merak etmeyin yukarı çıkar benimde öyle oldu kanamalarım da oldu bu yüzden şuan düzeldi durum
Kestanegulsah tazebiranne_hg04 inşaAllah düzelir rabbim herkesin evladını sağ sağlim kucağında görmeyi nasip etsin