siilaa Kızlar temiz içerikli bebek şampuanı ve bebek bakım yağı almak istiyorum .Mustelanın içeriği nasıl ? Siz hangi markayı tercih ettiniz ?
Eslem_1 siilaa bugün ben de mustela adı altında başlık açarak sordum ama genelde memnun kalmamışlar sayfama girip tavsiyelere de bakabilirsiniz 🌸ben sıveno şampuan aldım yağı da hıpp düşünüyorum
Cerenz siilaa en temiz içerikli şampuanlar incia, minoris, siveno, burts bee baby, bübchen benim bildiklerim en azından. Mustela da içerik olarak genelde temiz ama sodyum myreth sülfat içeriyor sülfatın en saf hali olarak geçiyor ama tercih meselesi tabi.
Eslem_1 Cerenz ben de sıveno aldım inşallah memnun kalır kızım👶🏻🌸yağ ve losyon olarak da hipp düşünüyorum pişik kremi de bebanthol ama kararsız kaldım
Yenianneadayi2208 Cerenz ben bübchen almıştım içeriğine bakmadan çok fazla kimyasal mevcut içerisinde..Daha masum içerikli şampuanlar tercih edilebilir 😊
goktugunannesii Bende Sebamed alacağım yeğenlerimde kullandık gayet memdunduk kendim içinde hem sabununu hem cilt bakım kremlerini kullanıyorum
Eslem_1 goktugunannesii set şeklinde var şampuan yağ pişik kremi şeklinde ..sebamed ya da hipp aklımda şu an hipp kullancıları da genelde memnun
Eslem_1 Cerenz ama sivenoda pişik kremi ya da losyon yağ yok sanırım ben şampuan ve deterjanını aldım
goktugunannesii Eslem_1 yağ vs almayı düşünmüyorum açıkcası ne kadar az ürün o kadar iyi diye düşünüyorum:) şampuan ve sabun yeterli olacaktır pişik kremi de güzel ama bence sudocrem var o yüzden şimdilik onu kullanacağım doğuma henüz 2,5 ay var
Cerenz Eslem_1 evet bende yağ falan görmedim ama bildiğim kadarıyla güneş kremi ve losyonu var ama ben almadım
Yenianneadayi2208 siilaa mustela içerik olarak masum değil.. Şampuan olarak Minoris tavsiye ederim..🙂 bebek yağı da incia