Rasev Morebebek 12+6 da ikili testtden sonra kullan dedi hicbi kokrusu yokKii hickimse dokdorunuzdan iyi bilemez
Morebebek Bos bemim değerime bakmadı doktorum tekrar ama değerlerim iyiydi en son neden verdi anlamadım bende.
Bos Morebebek zaten mecbur içmemiz gerekiyor,bebek demir sizden alıyor. Benim aile hekimim aylık kontrol istiyor sürekli takipte olalım diye. Sizde bence aylık baktığın değerlerinize bir şey olmaz sonucta
gonulcelen Morebebek aynen bonibon gibi şekerli bir tadı da var İnan ki bunu bile içerken zorlanıyorum ama yinede içebildiğim bir hap normal de hiç hap yutamıyorum o yüzden çok şükür diyorum Doğumdan sonra bile devam edecekmişim emzirme döneminde falan 🙄
Morebebek Sedaahmet elevitve decavit aynı sanırım değil mi. Bende de bulantı yapmadı eleviti akşam mı içiyorsunuz sabah mı?
Sedaahmet Morebebek sanırım aynı .sadece isimleri farklı. Ben demir ilacını sabah aç karna içiyorum. Eleviti günde bir defa tok karna. Genelde öğlen içiyorum eleviti
Rasev Morebebek evet tatlim devam et hickimseyi dinleme dokdorundan basqa en iyisi o bilir zaten çünki senin hakkinda herseyi o biliyoki seni riske atmaz oyle dusun😘
Nidalperen Morebebek kişiden kişiye değişe biliyo doktorun verdiyse hiç kafana takma ben ne verdiyse kullandım cok şükür 22 gün sonra bebeğimi kucağıma alıcam inşallah sizlerde saglıkla kucağınıza alın 😘❤️❤️
Morebebek Dilekkkk şükür değerlerin normalmiş. Yani benim başlama zamanım iyimi. Birde sen neden geç başladın acaba?
Morebebek Rasev aynen canım doktorumu dinleyim en iyisi herkes farklı birşey söylüyor. Beni ve bebeğimi riske atmaz doktorum doğru diyorsun
Morebebek Sedayznn bunda folik asit var birde decavit verdi yanında ikisinide kullanıyorum ikisindede folik var
Dilekkkk Morebebek kuzu ben hem devlete hem de özele gidiyorum. Devlet dekiler bana hep değerleri normal diyordu özeldeki kan testi görünce bana kızdı kan ilacı kullanmıyor musun dedin dokuz çıktı kullanmadığımı söyledim bana ilaç yazdı sonra 11.2’ye çıktı çok şükür