Aselsevde Dün akşamdan beri karnım agriyo 31+5 haftaligiz Dr mesaj attım bol su iç dinlen geçmezse doğum haneye git nst ye baglasinlar dedi korktum biraz böyle olan var mı . Tüm bebisler zamanında gelsin inşallah 🙏
mydeno13 Aselsevde bende 31 haftalık oldum vucdum yanıyor biraz geceleri ateş basmaya başladı normal öi ?
Aselsevde Dilaraa_16 hastanedeyim canım yatış verdiler acilmam olmuş ama durmuş rahim ağzı kısalığı varmış ilaç serum falan verdiler inşallah durur daha çok erken bebeğim çok küçük dualarınıza beni de ekler misiniz 🙏🤲🏽
Dilaraa_16 Aselsevde hiç korkma canım banada 29. Haftamda iğne verdiler doğum pozisyonu almış diye 32. Haftamda rahim ağzı kısalığı oldu bir haftadır yataktan hiç çıkmadım tuvalet ve yemek dışında birde iğnelerimi oldum dünkü kontrolümde kısalmamın aynı kaldığını öğrendim sen dikkat et içini ferah tut birşey olmaz inşallah 🙏
Aselsevde mydeno13 Geçmiş olsun canım bilemiyorum ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bnde öyle bişey olmadi sadece karnım çok ağrıdı agridigi zmanda terleme yaptı