Hamileliğim genel olarak yatarak geçti aktif yürüyen spor yapan biri değildim 😅 taa ki son haftalara gelip normal doğum isteyip hergün yürüyüş hurma spor hareketleri yapana kadar 37. Haftamda çatı muayenemi olmuştum normale uygundum 38 39 sancı asla cıkmıyodu bebek kanalda değildi fakat kafasıda kanala girmemişti yan duruyordu zaten beni tedirgin eden de buydu ne zaman gircek kanala tribe giriyodum e sancımda yoktu doktorum 40 a kadar beklerim suni ile başlatırım demişti ki öyle olmadı beni
Çok telaşlı panik sabırsız biran önce doğsun olarak görünce 39/4 de yatışı yapalım dedi çevrem sancını bekle dedi kimisi ne gerek var suni almana erkenden dedi stres heyecan korku ekstra yüklendi zaten kafası kanalda değildi dedim amaan en fazla yapamazsam sezeryan olurum dedim bilinç altıma ufaktan yerleştirdim bu düşünceyi çünkü normalden de tırsıyorum kendime belli etmesemde 😅 derken sabah hastaneye gittik ve o gün tüm negatifler beni
Çekmişti son kez doktorumla görüşmek istiyorum dedim kafası hala yan mı kanala girip girmediğini saatlerce sancı çekip hala kanala girmeme olasılığını vs hepsini sormak için ama beklerken kapıda felaket tellalı bi
Şahıs modumu düşürdü annemler kalabalık dr un kapısında oturuyoruz zaten kadın anladı doğuma geldiğimi bana demez mi aa sunii sancı ile mi olcak benim kızım kendi sancısıyla doğurdu neden suni ile doğuruyosun göbeğin düşmemiş daha zamanıı var gibi lafları duyunca beynim döndü neyse çıktım odaya damardan verdiler suniyi ilk başlar sıkıntı yok bi iki saat gayet iyi geçti normal regl agrısı gibiydi meryem ana otumuz vardı biandan annemler dualar ediyo biandan açılıyo mucize bişey onu öle gördükçe motive oluyorum derken karşı odamdan bağırma sesleri ben nasıl yaa bölemi bağırılcak beni bi saldı korku hemşireye soruyorum neden bağırıyo bendemi böle olcam o 8 cm o yüzden ama sen bağırmazsın güzel gidiyosun diyo ama ben kadının bağırmasından aşırı korktım aha dedim ben yapamıcam bu acıya dayanamıcsm tamam bitti benım için dedim neyse sesleri duymamaya çalışırken bianda suyum geldi bu iyi bişeydi benım için dedim herşey hızlı ilerler sonra hemen hemşireye haber verdik tamam sakşn ol herşey güzel ilerliyo yapıcaksın motive ediyo beni zaten suyum gelince benım sancılar artık kendini beli etmeye başladı bianda bir ağrı regl ağrısı ıkınma hissi ister istemez ıığğ diye bagırma hissi gelıo elimde değil sonra geçiyo ee az önceki agrı nerde geçti diyorum sonra bida giriyo girince ay yooo yapamıcam diyorum geçince e tmam böleyse çok iyi hiçbişeyim yok diyorum derken dr kontorole geldi o sıra 1.5 cm açıklık ben şok e suyum geldi hocam ağrılar sık ne zamana kadar çekicem saatlercemi ve cok az acılma diyorum dr bilemiyorum bi saat bekleyelim belki hızlı açılcak belki yavaş dedi neyse bi saat oldu olmadı yan odadan sesler gelmeye başladı bu seferde bağrış çağrış ay kafayı yicem motive olamıyorum korkuyorum biandan sancı vuruyo ben o an çömel kalk yapıyorum ama bağırma hissi geliyo bana da derken annemlere dedim ben yok yapamıcam dedim dayanamıyorum dedim seslerde biandan gelıo motivem gitti cm olarak çok az sabahtan beri ordayız saat oldu 3 neyse dr tekrr muayene geldi ve kan olunca eli pıhtılı kan gördü sevmedim bunu dedi bebeğin kafası da şişmiş gibi baskıdan ve yan hala dedi bana kararını söle al diyosan alıyım sezeryana dedi düşün kararını ver dedi eğer risk varsa al dedim kaça kadar beklicem böle dedim suda geldi açıklık yok sonuçta tamam kabul ediyorum dayanamıyorum ben normal bana göre değil dedim ve hemen ameliyathaneye giriş belden iğne dakikalar sonra kucağımdaydı evet sonu güzel ikimizde sağlıklıyız ama bu hayattaki en büyük pişmsnlıgım keşkke pes etmeseydim sabretseydim şimdi düşünüyorumda o kadar bi sancı değildi ağrısı dayanılmaz değildi yapsbilirdim diyorum keşke deneseydim çok pişmanım dr da zaten benm korktugumu anladığı için hemen sezeryan dedi bunuda biliyorum amaan neyse öyle böyle dizimin dibinde uyuyoo fıstığım 🥳🥳