Kizilkafaa Reallove Veriyor canım, 40 dk sürdü. Yüzünü çok net gördük. Doktor zaten sen sormasan da ger şeyi anlatıyor. Cinsiyeti ben sordum bi tek.. Çok memnun kaldım, bir daha olsa bir daha o doktoru tercih ederim. Hemde uygun❤️
Basaktrk Yagmrr11 girdigimde 21+4 inşalllah darısı başına hayırlı haberlerini bekliyorum aynı yerdemi gireceksiniz
Yagmrr11 Basaktrk Hayırlısı olsun bakalım yok ben orayı araştırmıştım ama memlekete geldim memlekette gireceğim
alonee Obirgebe çok soğuk sizi bilgilendirmiyor asistanına söyleyip geçiyor. Ve çok kaba. Yaşlı zaten. Bebeğim avcunu açmıyor diye o kadar sinirlendi ki. Zor açtı zaten. Ve kısa baktı yarım saat falandı.
Obirgebe alonee gerçekten mi 🥺 18 haftadan beri gitmiyorum sırf Cumartesi ayrıntılı randevum var diye hevesle bekliyordm renkli gösteriyor mu peki yüzünün fotosunu falan veriyor mu 😔 hiç sanmıyorum anlattıgınız kadarıyla ama
Reallove Kizilkafaa evet bana dauygun olması iyi geldi 18 haftadayim zamanı gelince ordan randevu alıcam teşekkürler🤗
alonee Obirgebe benim bebe göstermedi yüzünü. Doktorda uğraşmadı açıkçası beş altı sn biraz dürttü alamadım maalesef ama kendi doktorum renkli veriyor zaten.