2koftemom Betulsen34 xanimm.cerrahpasada arkadaş öneriyor oda geçenlere 300 vermiş devlette para alınıyormu? Zeynep.kamile gitmem imkansız randevu çıkmaz geç kalirim
Betulsen34 2koftemom ben ucretsia yaptirdim canim. 22. Haftamda alabilmistim bense ramdevuyu. 24 de girdim
Seymaaogretmenn12 Asilbaby ben bugün yaptırdım onda gayet iyidi yaklaşık 20 dk sürdü her şeyini gösterdi söyledi memnun kaldım ☺️
Bccsn 2koftemom esenyurtta özel muayenehanesi olan perinatolog DR.Altan Cebeci’ye yaptırdım. Çok memnun kaldım. 900tl ücreti
Nuryldrm13 Asligibi benimde Aytül hanıma randevum var Pazartesi günü nasıl doktor acaba benim kadın doğum doktorum önerdi orayı ama araştıramadım pek
Asligibi Nuryldrm13 çok memnun kalırsınız hiç aklınız kalmasın görene kadar bekliyo eğer göremediği bişiy olursa hadi güle güle hastam var demiyo seni içeri alıyo odada hareket et bişiyler ye iç bebek iyice görünsün diyo bidaha alıyo sonra gerçekten işinde uzman olduğunu düşünüyorum
Bayancorek 2koftemom Takipli olduğum hastanede yaptırdım, Anadolu yakasında. 1260 dı , sigorta vs. indi 1000 tl ödedim. 45 dk falan sürdü.
Seymaaogretmenn12 Anadolu hastanesinde 750 tl demişlerdi , esencan hastanesinde bugün perinatoloji uzmanına 780 tlye yaptırdım . Doktorum imkanın varsa uzmana baktırın demişti