Durununannesiiiiiii 3 senedir coronanın yanından bile geçmemiş biri olarak 32 haftamda covit oldum. En ağırlarından yaşıyorum belirtileri. En büyük korkum kızıma bişey olması. Yaşayan anneler bana akıl verin lütfen. 😔😔😔
Nergissi Durununannesiiiiiii 34 de yakalandım çok fazla ağrı çektim. Kas ağrıları. Nefes darlığı olmadı bende . Nefes darlığı varsa hastaneye gidin denmişti. Çok şükür atlattık sadece iki defa parol içtim bebişin kilosu gayet güzel çıktı hiç etkilenmedi bile. İnşallah sizinki de hiç etkilenmez. Bol bol meyve yedim ıhlamur içtim beslenmeme hep dikkat ettim. En çok avokado yedim
Rabiaugur Durununannesiiiiiii en kötüsünü yaşadım hamilelikte covidin aşırı derecede ağrılı geçmişti çok kötüydü hamileliğimin en kötü zamanı diyebilirim hastanelerde serumlarla atlattım evde de sadece parol içebildim beni çok kötü etkiledi ama bebeğime bişey olmadı çok şükür
Bisra Durununannesiiiiiii ben düşük riski zamanımda covid oldum zatürre başlangıcı hastanede yatması gerekiyor aslında deyip beni almadılar ama çok şükür atlattik endişe etme bebeğe bir zararı olduguna yönelik bir bulgu yok bol c vitamini al ağrılar varsa parol al bol su iç birde kafaya takma
burcuo Durununannesiiiiiii Çok geçmiş olsun. Ben de covid başından beri hiç pozitif olmayıp 40.haftada oldum, tam sezaryene girmeden önceki gündü. Ameliyathaneye girmeden önce prosedür gereği test yaptırınca öğrendik. Dolayısıyla doğum ertelendi. Hafif geçirdim ben ama bolca limonlu ıhlamur çayı ve portakal/limon/greyfurt/zencefil suyunu sıkıp içtim. Boğaz ağrısına iyi geldi.
Dark Durununannesiiiiiii kesinlikle doktorunuz kan sulandirici başlatsın. Bol meyve yiyin. Ateş nefes darlığı olurda beklemeden acile gidin. Bende sizin haftalarda geçirdim kanim koyulaşmisti hasteneye yatirildim ama bişey olmadı çok şükür. Kızım 10 aylık şimdi.
Durununannesiiiiiii Bugünde komple kulak burun boğaza indi tüm sıkıntılar. Bebelerinize bi zarar gelmemesi içime su serpti. Çok teşekkür ederim. O kadar iştahsızım ki zar zor bişeyler yemeye çalışıyorum bakalım inşallah tez vakitte atlatırım. 🤲