Merve0214 Kızlar bilen bilir Ocak ayında kurtaj olmuştum en son 16 Nisan’da adet oldum resim yüklemeyi bilmiyorum bı yardımcı olur musunuz sizce varmıdır
Eylul2019 Merve0214 kaset testte cikmadiysa negatifdir..cnku erken gebelkler yanlis cikabiliyor.varsa kaset testte cikiyor zaten
Merve0214 Tunahan_rumeysa16 yaptım canim ama dediğim gibi kaset teste cikmadi erken gebelik testinde çıktı
Merve0214 Eylul2019 ama daha 4 gün var belki ondan çıkmamıştır çünkü erken gebelikte hemen çıktı yani öyle çok silikte değil çok net belli sadece kıpkırmızı değil
Eylul2019 Merve0214 benm adetime 3 gun varken hem erken gebelkte hem kaset testte cikmisti o yuzden soyledm
NilAda16 Merhaba, benim dört gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı. Aslında kaset testte de hafif silik göründü ama ertesi gün kasette görünmedi mesela. Kan tahlili yaptırın emin olmak için. Ben ertesi gün hemen verdim çıktı :)
Merve0214 Kızlar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ama nasıl olurda erken gebelik testinde bariz net pozitif çıkar hani silik felanda değildik hatalı diye dusunseydim ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım😞