Ayyyyse Kızlar edis22 canım açlıkta 74-106 yazıyor referans aralığı sonuç 100 ama o şurubu içtikten sonra 60.dakka 120.dakka var onlar da 180 yazıyor sonuç referans aralığında şöyle bir çizgi var - bu var sadece
edis22 annesinin_beybisi valla sanirim dr kafasina gore veriyor bana bide 75lik verdi. Okadar tatli hayatimda icmemistim o kadar tatli ki bogazim yandi. Herkese oyle tatli icirirsen sekeri yukselir ona ragmen benimki sinirda cikti
annesinin_beybisi edis22 yani ben de onu anlamıyorum o kadar tatlı birseyi kim icersen içsin sekeri çıkmaz mı . seker yüklemesinin amacını hic anlayamasam da yine de yaptiricam tabi o ayrı ama zaten açtık tokluk sekerinden anlaşılıyor birinde seker olup olmadigi
edis22 annesinin_beybisi tabi. Zaten onu icip sekerin ciksada ondam sonra artik aclik toklukla bakacaklar. Seker yuklemesiyle degil. Onu neden ictiriyorlar bende anlamis degilim🤷🏻♀️😒
edis22 Ayyyyse e nabizdami baktiniz? Dr’unuza gosterin. Ama yanlis yonlendirmeyeyim sanirim normaldir aklimda kaldigi kadariyla cun benimki 182 sanirim cikmisti dr sinirda dedi 180 olmasi gerekiyormus tabi hatirladigim kadariyla🤷🏻♀️
annesinin_beybisi edis22 bende kesin seker çıkıcak 😁 96 çıkıyor çünkü açlık sekerim . bende seker aleti var surekli bakıyorum . seker ciksa da cikmasa da zaten doktor bana diyet yap kilo alma dedi zaten baya kiloluyum. benim için sonuç değişmeyecek yani😀