lazkizi8134 Atak66 tabiki kendi kararınız fakat. Ameliyattan çıkınca bi kaç saat rahatla bebekle vakit geçirmek ilk yaşanılan dikiş acısını hissetmemek daha mantıklı bence🥲
lazkizi8134 Hafize3536 sağlıklı, rahat, güzel doğumunuz olsun inşallah❤️ Güzel düşünün güzel olsun herşey. Sonunu düşününce de herşeye değiyor zaten😘🙏
lazkizi8134 tugce_eymen geçmiş olsun çok🙏 Bol bol sıvı tüketin çok iyi gelecek. Ağrı kesici verdiyse doktorunuz muhakkak kullanın. 3 güne çok daha iyi hissedeceksiniz inşallah🙏
lazkizi8134 hukukcuanne_06 amin🙏 Herkesin süreci farklı benim bünyem çok hassastı ama süreç korktuğum gibi olmadı❤️ Rabbim sizlere de daha güzelini nasip etsin🙏
Atak66 lazkizi8134 Evet şimdiden korkmaya başladım bazen uyku tutmuyor kötü düşünceler geçiyor aklımdan spinalden çok korkuyorum ama genel olacağımı bilmek ise tam tersi Sanki rahatlatıyor korkum gidiyor ilk gebeliğim. Acaba sizde de doğumdan önce var mıydı bu tarz korku
Hopee lazkizi8134 Allah analı babalı büyütsün Temmuz başı ya da ortası gibi ikinci sezeryan olcam Allah’ın izniyle, duygulandım, darısı sağ salim biz tüm bekleyenlerin başına,evet kokusunu alınca her şeyi unutuyor insan 🥰👶
lazkizi8134 Atak66 ben doğumdan çok önce vakit gelse de doğursam diyordum bi 5 aya yakın ciddi bulantılar yaşadım ve düşük tehlikesi de yaşamıştım😔 son günlere gelince korku ve anlayamadığım bir duygu ile acaba az daha mı vakit olsaydı falan diyordum🤭 hazır değilmiş hissi gibi bişey korku ile karışık
Tubaa81 lazkizi8134 bebek iriliği konusunda hikayelerimiz aynı.. umarım ameliyat anılarımız da aynı olur. 19 mayısta da ben sezeryana giriyorum nasipse. Moral oldu yazınız. Allah bağışlasın bebişinizi 😇
lazkizi8134 Tubaa81 amiin rabbim sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏 İnşallah sağlıkla, huzurla, kolaylıkla doğumunuz gerçekleşir ❤️
berilzumrut511 lazkizi8134 ben bişey merak ediyorum bu pozitifliğin içinde maşallah bu arada darısı tüm hamilelerin başına ama merak ettiğim şeyler 1. Sonda nasıl çıkarılıyor çıkarken acı veriyor mu 2. De diyorlar ki sezeryandan sonra gelip karnına bastırıyorlar bu gerçek mi
lazkizi8134 berilzumrut511 sonda çıkarken saniyelik bir yanma hissi oluyor 1 sn bilemediniz 2 sn😂 bende sondadan korkuyordum takılıp çıkarılmasından dolayı ama öyle olmadı. Karnıma bastırmadı kimse bi ara uzunca yatakta uzanmışım sanırım o sıra ayağa kalkınca bi kanamam oldu yoğun şekilde hemşire o sıra geldi alttan baktı biraz karnıma bastırdı ama o anlarda da asla acı vs olmadı
2107 lazkizi8134 amin inşallah Allah razı olsun cok teşekkür ederim bu gun kaldı nst sancım cıkmadı doktor haftaya perşembe günü verdi inşallah haftaya kızım gelicek Allah her kese nasip etsin
Atak66 lazkizi8134 o zaman ben de sizin gibi olmuşum korku kaygı bilinmezlik zorluyor sanırım ben de yaklaştıkça keşke birazdaha uzas diyorum ama sanırım doğuma gidene kadar boy l olur dimi amahalbuki orkulcak bişey yokdp dmi
Merve6494 lazkizi8134 ultrasonda kac görünüyordu yani bnm bebeğim de biraz iri galıba ams hangı durumdaoluyor merak ediyorum
lazkizi8134 Merve6494 sanırım 2 hafta. Doktorum öyle çok bebek ileride muhabbeti yapmazdı. Kilosu 3850 idi haftasına göre yine önde idi. Özellikle kafa yapısı büyük olduğu için, doğum kanalı ile uyumsuzluktan normal doğumu gerçekleştiremeyeceğimi anlattı