Fatmanur99 Kızlar doktorum tansiyon takibi yapmamı istedi sabahtan beri ölçüyorum sürekli 13/9 çıkıyor hastaneye gitmeli miyim yoksa normal mi bu şekilde çıkması
Taricat Fatmanur99 13/9 düz hesap 14 oluyor bence ne olur ne olmaz acile gidin tekrar olcturun durumu belirtin . Gebelikte tansiyon çok önemli bebek için hayati önem taşıyor tedbir elden takdir Allah’tan mutlaka doktora gidin
Cevizgiller Fatmanur99 günümüzde 14/9 a kadar olan tansiyon normal sayılıyor ama doktorlar gebelerde 12/8 in üstüne çıkmasını istemiyor sizinki çok yüksek değil ama yine de doktora görünmenizde fayda var. Sağlık çalısanıyım buarada
Gozi Fatmanur99 Benimde öyle bu aralar doktora gittim tahlil felan yaptı temiz çıktı 14 9un üstüne cıkmaması lazım dedi ama iiim hiç rahat değil yine de sürekli ölçüyorum yüksek cıkınca stres oluyorum sonra daha yüksek çıkıyor
Eylul2019 Fatmanur99 acile gitmen gerekmiyor ama kontrole gittiginde tansiyon olcumlerini doktoruna soyle.buyuk ihtimal gebelik tansiyonu cikacaktir canm.ama suan norm tansiyonun.bende gebelk tansiyonu var kendimden biliyorum.surekli 15 lerde dogu yaoana kadar boyle gidiyor benmki