AyAysell nişan gelme yaşamadım. Suyum geldi sancım yoktu suyum gelince hastaneye gittik sabaha karşı 4 gibiydi saat kadın doğum acilden girdik muayene oldum aktif suyun geliyordu açılma 2-3 cm dedi öyle yatışım yapıldı doğumhane katına çıktık normal sancım yok yürüyorum sadece su geliyor sonra yattım suni sancı takıldı (herkesde acı eşiği farklıdır benim canım tatlı yani zordu kolay diyemem suni sancı için) 1 saat Nts bağlı suni sancı serum kolda o şekilde yattım sonra çıkardılar eşimin yanına koridor a çıktım yarım saat yürüdüm sonra açıklık 4-5 oldu tekrar yattım 1 buçuk saat de bir falan açıyorlar nts den koridor da yürü diyorlar sonra işte böyle böyle derken 8-9 cm olunca doğum başladı saat 15:05 de bebeğimi kucağıma aldım
Ebeler çoook iyidi sürekli odaya geliyorlar konuşuyorlar ben korkuyorum dedim hepsi konuşuyor rahatlatıyor allah razı olsun hepsinden ebeler ne derse yapman lazım onların dediğini yaparsan kolay olur Allah’ın izniyle bizim ilk ama onlar günde kaç tane bu işi yapıyor onlar ıkın diyince onlar şimdi dur diyince vs dediklerini yap her zaman güven ben hepsinden memnun kaldım hele odaya çıktık tek kişilikti odam kocaman eşim annem kardeşim yanımda kaldı o gece orda kaldık kocaman tertemiz odaydı banyoyu bile biz oradayken iki kez girip yıkadılar çok ilgili herkes iki kişilik odaları da koridor da yürürken gördüm onlar da büyük güzel aklıma bunlar geldi sormak istediğin şeyler varsa sor söylerim