Habus Mucizeminnos 17+6. Dün geceden beri kasık ağrım var ve bu sabah adet sancısı gibi bir ağrıyla uyandım. Dinlenince geçti çok şükür ama biraz korktum 🤷🏻♀️
cileklicookie Mucizeminnos canim biraz is güc yapinca belim cok agriyor Ama genel olarak aksamlari bi karin agrim oluyor adet agrisi gibi Her sabah olmasada genelde bas agrisi ile uyaniyorum tansiyonum yüksek cikiyor ölçünce
Mucizeminnos Beyzanurss benim arada vajinada ağrı oluyo doktora gittim ama herşey yolunda bu haftalarda olabiliyormuş bilmeyince stres yapıyo işte insan ya tabi herkeste aynı türden ağrılar olmuyo ama en azından iç rahatlatalım dedim 🌸
Beyzanurss Mucizeminnos bazen bendede kasılmalar oluyor hatta şaşrıyorum ama bebek büyüdükçe dahada çok hissetcez galiba
Mucizeminnos Beyzanurss aynen öyle olcak heralde bu haftalara kadar böyle şeyler pek yaşamadık ya değişik geliyor arada bana da oluyo öyle normal ama sanırım artık
Mucizeminnos Habus benim de özellikle uyurken oluyo nedense ona da normal diyolar ama insan ağrı olunca strese giriyo neden acaba diye
Habus Mucizeminnos aynen korkuyorum açıkçası 🤦🏻♀️ Çok şükür 3 gündür hareket hissediyorum günde 1 defa da olsa da içim biraz daha rahat 🙏
Mucizeminnos Habus yaa ben hareket bile hissedemiyorum henüz yada dikkat mi edemiyorum bilmiyorum 20. Haftalara kadar hissedersin dedi doktorum bakalım hissetsem rahatlıcam ben de
Habus Mucizeminnos çok zayıfım ben o yüzden erken hissetmem normal sanırım 🥰 2-3 dakika karnın aşağısında oynuyor sonra duruyor. Fark etmemek imkansız çünkü bağırsak hareketinden falan çok farklı. Çok az kaldı 20. Haftalarımıza siz de bugün yarın hissedersiniz artık 🥰🌸
Dilos6342 Çeşit çeşit kasık ağrıları çekiyorum bende doktor dinlendiğinde veya ağrı kesici aldığında geçiyorsa sıkıntı yok demişti. Ama çok sık olmaya başladı rahim büyüdüğü için mi oluyor bilmiyorum 19+5iz
Mucizeminnos Dilos6342 evet genelde kanama olmadığı sürece dinlenince geçiyorsa sorun olmaz diyolar ama aklımız kalıyor işte yine de bi de uzun sürünce stres yapıyorum ben de
Dilos6342 Mucizeminnos aynen illaki stres yapıyoruz, idrar yolu içinde baktirmistim ben bisey çıkmamıştı tekrar gittiğimde sorucam bakalım inşallah normaldir hepsi
Mucizeminnos cileklicookie benim de çok ayakta durunca belim ağrıyor adet sancısı demekki bu haftalarda çok normal yaa çoğu kişide var gibi duruyor en azından sadece kendimizde olmadığını bilmek bile bi tedirginliği azaltıyor gerçekten🌸
Mucizeminnos Dilos6342 inşallah yaa doktora sormadan içimiz rahatlamıyo yine de hepimizin bebeği sağlıkla gelsin zamanı geldiğinde inşallah🙏🏻🌸