Beyza11122 Selaaaam kızlar😋✌️ aslında sagliki besleniyorum ama şu son bı kaç gündür bisküvi yiyorum ikram çizi burçak gibi bide günde bı tane dondurma yiyorum korkuyorum biandanda zararı olur mu acaba diye canim da istiyor sizce🥴
Buseyllzr Beyza11122 hamileliğimin başından beri canım ne isterse yedim sağlıklı da beslendim sagliksiz da sonuçta bizde robot degiliz hamileyiz canımız biseyler istiyor diğer insanlar gibi☺️ sürekli sağlıklı seyler bı yere kadar yeniyor önemli olan dengeyi korumak diye düşünüyorum mesela bı gün bı paket cips yediysem o gün mutlaka meyve de tüketiyorum ya da süt. 35.haftamdayim hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür ☺️
Yesilev Beyza11122 bende abur cubur bağımlısı olarak hamileyken de yemeye devam ettim ama onun dışında kuruyemiş ve meyvemi de eksik etmedim hatta kızımla konuşuyordum bu senin için bu annen için diye 😂
Satiyeak Beyza11122 ben dondurma yiyorum şahsen haftada 1 ve ya 2 kere buzlu dondurmalar ozellikle digerleri agir geliyor😂 birde ben şu ikramin cikolatali büskivisine taktim fena sariyor😂
Selincimm Yemiyorum diyen büyük konuşmasın 26. Haftaya kadar tek zararlı şey yemeyip son haftalarda abur cubur çikolata dondurma tatlıya abandım resmen
Hilalya35 Satiyeak bende hazır beton kekler yiyesim geliyo iki gündür yiyorum da doğumdan önce stoklayayim doğumdan sonra bol bol emzirip su içerek veririz inşallah 🤔😁😁
Beyza11122 Aynen Kaloğlu bisküvi ne olursa canım çekiyor yiyom🥴yeringekiyo şekerli şeylerde yiyom ne yapcaz😋