anneoluyorum27 Kızlar bebeğim zaten kabız büyük tuvoletıni yaparken zorlanıyor bide idrarını yaparken ıkınıyor başına gelen var mı neden olabilir benim kanımda enfeksiyon vardı ve guatır vardı emzirirken ona geçmiş olabilir mı
Cemrreedemirci anneoluyorum27 erkekse sünnet gerekiyor olabilir. Usutmus olabilir. Kabızlık için mama değişimi gerekebilir. Emmiyorsa beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. İkinma hali bizde de var mama değişimi yapacağım ben kutunun bitmesini bekliyorum.
Hilal-95 anneoluyorum27 guatr fln bakmadılar mı kan da bnm de troid vardı bebeğime 2 kez test yapıldı şükür cıkmadı idrara geçiçeğini sanmıyorum erkekse bebeğin sünnet edilir kızsa eğer sanırım bazı kızlarında vajınada yapışıklık oluyor onu cok basit bişekilde acıyolat bence doktora götürmelisin bazı bebekler idrar yaparkende ıkınıyor ilk zaman ama ağlaması felan varsa bakılması gerek mutlaka
Zuhalsareelif anneoluyorum27 canm enfeksıyon olabılır ıdrar yolu benım yıyenımde oledı annesınde enfeksıyon varmıs hamıleyken bazen cocugada bulasıyormus öalesef .doktora gıtmende fayda var
anneoluyorum27 Cemrreedemirci sma kullanıyorum değiştirmeyi düşünmedim ama böyle çok zorlarsa değiştiririm ve ben emzirıyorum lakin sıklıkla değil günde bi iki defa sedece yediğine dikkat ediyorum ama ne yemem gerekeni de bilmiyorum
anneoluyorum27 Hilal-95 ıkınması var zorlandığı ıcım çok nadie ağlıyor ama aşırı derecede ıkınıyor kıpkırmızı oluyor suratı
EssoSavve anneoluyorum27 popişine zeytin yağı sür karnına da elinde iyice ısıt masaj yap sonra popişine yap bi iki spor pırt yapar 😍😁
Hilal-95 anneoluyorum27 bnm bebeğimde il zamanlar ıkınarak mosmor oluyodu ama idrar değil normal tuvaletini felan yaparken süt alerjisi olablır dediler snra ben poposuna zeytin yağı sürdüm içine sokmadım karnına masaj yaptım zamanla düzeldi şükür şuan bağırsaklar gelişiyor oyuzden olablır kimyon çayı rezene felan içiyodum sürekli hatta yemekden hemen snra kimyon yiyodum su ile yutuyodum gaz olmasın diye
Cemrreedemirci anneoluyorum27 ben de sma kullanıyorum ve bebeğim sürekli ikiniyor bı hazımsızlık var anlayamadım büyük oğlum yaşamadı bu sorunu ama küçükte ciddi boyutta yaşıyoruz. Değiştirip gozlemleyecegim her bebek farklı oluyor demek ki. Maalesef ben emzirmiyorum ve hicbi şey anne sütü gibi değil.. sağlık olsun
anneoluyorum27 Zuhalsareelif aa öyle mi benim de kanımda yüksek derecede enfeksiyon var düşünmedim değil geçer mi diye