Xxfatma 16+5 hamileyim. Baldır kısmında 2 gündür beri oluşmuş çatlağın var doktorum Fito kremi vermişti bio oilde kullanmaya başlasam mi
Hazalaskin Xxfatma kantoron yağı kullanilirsin yanık izini bile onarır cildi tazeler belki çatlağında kaybolmasını sağlar ben 37 haftalık gebeyim henüz hiç çatlağım yok kantoron yağı kullanıyorum yeni çatlağa faydasını bilmiyorum o yüzden ben çatlamamak için kullanıyorum
Satiyeak Xxfatma ben de 12+5im 50 kiloyum goguslerim buyudugu icin gogus altimda kirmizi damarlar cikti yahu taş tasiyorum sanki😂
_ozlmm Xxfatma ben bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 12.haftamdan beri ama benim de dizimin arkasında ve baldırım da kırmızı çatlaklar oluştu 😑 galiba kalıcı da oluyormuş yine de sürmeye devam ediyorum ama çatlayacak olduktan sonra ne sürsen çatlıyor galiba
QUEEN088 Hilal-95 Spor yaptım biraz sıklaştı😅Şimdi yine gebeyim😅çatlaklar yine oluşacak bu defa kakos yağı kullanıcam
Xxfatma Hazalaskin yanik izini onaniyorsa zaten çok minik daha olmazsa aldığım yere soruyum kantoron yağını aliyim
Gbasak Ne yaparsanız yapın o çatlaklar olacaksa oluyor. Her markanın çatlak kremini çatlak yağını günde 3 kez kullanmama rağmen krater gibi çatladım ve çatlamaya devam ediyorum 😄
Hazalaskin Xxfatma canım benim kardeşim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu onun ameliyat izine sürdük düzenli şuan yerini bulamıyoruz o kadar yok etti
35lavanta Xxfatma İlk hamileliğimde bir kutu bene yağını bitiremedim bile azcıkta hindistan cevizi yağı kullanmıştım sıfır çatlakla bitirdim hamileliğimi.. Bunda bir şişe bio oil 2 şişe bebe yağı 1 kutu vazelin 1 kavonoz hindistan cevizi yağı sürdüm bildiğin pehlivan gibi gezdim sürekli çünkü hissettim karnım daha çok büyüdü ve kuruydu çok çok su içtim peki sonuç? 34.haftada bir çatladım resmen moralim bozuldu deli gibi nasıl geçer diye araştırıyorum ama net bir çözüm bulamadım
Xxfatma 35lavanta valla canım baya şey kullanmışın bendede yeni çatlak oluşmaya başladı sante plus aldım onu deniyecem çatlakları geçiriyor diye yazıyor bilmiyorum etki gostercekmi
Gudu Xxfatma Yeni çatlak olustuysa hiç bir sey yapmıyorum o catlakla yoluma devam ediyorum. Çünkü ne yaparsam yapayım geçmeyecek o yüzden kafaya takmıyorum 😅
ozlem_d Xxfatma Merhaba. Benim de yeni çatlaklarım oluştur. Sürekli kremlenmeme rağmen. Bu fito krem isinize yaradı mı acaba? Cevaplarsanız çok sevinirim :(
Xxfatma ozlem_d Fito işe yaramadı bayada sürüyorum ama yaramıyor sante plus çatlak kremi var pembe renkli üzerinde hamile simgesi var o kremyeni çatlakları azaltıyor benim baya azalttı yok dejilcek kadar azaldı kullanmanızı tavsiye ederim şuan biraz pahalı sitesinden alırsanız daha indirimli oluyor
Aytnnn Bence çatlaklar genetik varsa oluyor bende 30 haftasında kadar yoktu, bebek yağı badem yağı kullanıyordum her gün ama yinede 33 hafta dayım çatlaklar oluşmaya başladı
Umran__37 Xxfatma bende kullaniyodum hamileligimin 12 haftasindan beri ama cidden genle alakali karnimda cikmadi ama bacaklarimin ic kisminda cikti hep 🤣
Xxfatma Umran__37 karnımda benimde yok genle etkiside olabilir tabi çatlak kremlerinden denemek gerekiyor