Merveii 1eda8 son 19😅 hem hemen gelsin kavusayim diyorum hem sancı tutunca korkuyorum acaba geliyor mu diye garip duygular içindeyim valla😂
Sedaezer Son 45 ilk gebelik sezeryan mi normal mi bilmiyorum karar veremiyorum çok heyecanlıyım biraz da korku
1eda8 Merveii ayy all bendende o kadar aha sancı geldi diyorum aha gitti diyorum şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar zaman gelse diyorum bazende dursun orda diyorum başıma gelecekleri bildiğim için ikinci gebelikten ötürü
Merveii 1eda8 ben başıma ne gelcegini de bilmiyorum 😅😂 sancı gelince niye geldi acaba zaman geldi mi diyorum sancım olmayınca da acaba ne zaman gelir diyorum hepten gelgitli oldum😂😂
Deletedmom727271 Son 3 gün diyelim😂 sancım çıktığı için pazartesi günü büyük ihtimalle sezaryen olacağım🌼 eğer olmazsa son 11 günüm kaldı
Merveii 1eda8 😂 cevremdekiler doğum mevzusu açılınca kas göz işareti yapıp birbirini susturuyor tamamen sürpriz olcak bana😂
1eda8 Merveii çevrendekiler çok doğrusunu yapıyor her kafadan bir şey çıkıyor yoksa akışına bırakmak en güzeli 😂