Esmasamet14 79 ile hamile kaldım şuan 89 kiloyum 31 haftalığım cokmu kilo almışım daha da alirmiyim acaba şekerim de var ayriyeten kilo almaktan değil çok fazla kilo ile normal doğum a girememekden korkuyorum😣
Sudenr Esmasamet14 hayır 20 30 kilo alanlar var doğumdan sonra hepsi gidiyor merak etme 😂 bende 68 le kaldım 78 im 33 hafta
Tospikannesiiiii Esmasamet14 en fazla 5 daha alırsın bence oda çok degil gayet normal bi kilo alımı ile dogurmuş olursun canım ben ilkte 17 kg aldım bu 2 daha 16 hafta dayım bakalım kaçla son bulur 🤣
Ecet Esmasamet14 ben 20 kilodan sonra tartılmayı bıraktım şuan kaç kiloyum bilmiyorum bebeğimin kilosu haftasına göre geri eğer tartılırsam yemeği azaltıyorum o da bebeğe yaramaz diye korkuyorum 38. Haftadan selam olsun 🤣
Esmasamet14 Tospikannesiiiii maşallah sağ saglim kucaginiza alın inşallah kilo veririz sonra da insllah bu kilolar ile. Rahat dogura biliriz 😂
Busra2089 Esmasamet14 Bende 70 ile hamile kaldım şu an 83 kiloyum. Doktor gayet iyi kontrol ettinkilonun dedi En fazla 85 olurum diye düşünüyorum .37+1im şuan. Ve bu kiloyu herkesin söylediğinin aksine 30. Haftamdan önce aldım. 30 dan sonra sadece 3 kilo aldım ☺️