Bebisannesi1 Bugün 35 gün oldu bebeğim yoğun bakımda kucağıma almak istiyorum artık onu öpmek koklamak koynumda uyutmak istiyorum . Minik bebeğim her gün başka bişeyle mücadele ediyor . Bebeğinde kusur kalacak dedi doktor . Bebeğim çok güçlü ama ben onun kadar güçlü değilim galiba . Çok özledim onu 😢
gurbetcianne97 Bebisannesi1 dayan kuzum sabret. Sabrın sonu selamettir. Çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum. Bir kere aldığın kokuyu alamamak, o kokunun burnundan gitmeyişini inan çok iyi anlıyorum. Ama geçecek atlatacaksın bunu güçlü anne. Benim kardeşim 24 haftalık doktorlar hasar kalacak dedi engelli olacak dedi. Dediler de dediler. Şuan 8 yaşında cıvıl cıvıl çok zeki bir delikanlı. Senin kuzun da koşturacak hiç merak etme
Sedabezirkan Bebisannesi1 Allah en sağlıklı şekilde, hiç ayrılmamak üzere bir an önce kavuştursun sizi inşallah 🤍
Bsraninfindigi Oyy kıyamam miniğe, Allah yardımcınız olsun size sabır ve güç, bebeğinizede sağlık ve güç versin İnşallah. Hep dua edin hiç olumsuz düşünmeyin İnşallah size bebeğinizi nasip eden Allah sağlıkla ona sarılabilmenizide nasip eder…
Bebisannesi1 Askiletotomsu bilmiyorum ya gelişim geriliği yada nörolojik bir kusur kalacak onu ilerde anlarız ancak dedi
Bebisannesi1 annesinin_beybisi bilmiyorum ya gelişim geriliği yada nörolojik bir kusur kalacak onu ilerde anlarız ancak dedi
sansli_anne Bebisannesi1 öncelikle çok geçmiş olsun. Herşeyin başı sabır seni o kadar iyi anlıyorum ki 55 gün kaldım yavrumdan ayrı şimdi çok şükür yanımda bol bol dua edeceksin her kalbin sıkıştığında ellerini açacaksın isyan etme Rabbim de bizi böyle sınadı sınıyor sınav dünyası burası. Rabbim en kısa sürede kucağına almayı nasip eder inşallah 🤲🌸
Bebisannesi1 sansli_anne 35 gündür Halime şükretmediğim bir gün bile yok hayırlısı allahtan diyorum rabbimin sınavı diyorum . Ama oğluma Özlem ağır basıyor kucağıma alamamak koklayamamak çok zor
[silindi] Bebisannesi1 Rabbim sağlık şifa versin inşallah söylemesi belki kolay ama güçlü olun onun sizin güçlü olmanıza ihtiyacı var 😢
sansli_anne Bebisannesi1 evet çok haklısın her hastaneye gidişte kucağı boş dönmek kötü biliyorum Allah yardımcın olsun
Sude1 Çok geçmiş olsun bende 3 gün önce doğum yaptım bebeğim küvezde seni çok iyi anlıyorum rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin tez vakitte sağ Salim kucağımızı doldursun bol bol dua et gönlünü ferah tut 🙏🤲
Bebisannesi1 Sude1 rabbim en kısa sürede bebeğini kucağına almayı nasip etsin . Çok zor yoğun bakımın kapısında evlat beklemek ondan güzel haberler almak için saatlerce beklemek . Rabbimin sınavı bize .