Nese86 busekoraltan Eğer hala evdeysen.Cikin disari 5,6 kilometre boyunca yürüyün. Arkadaşımın ki öyle başlamıştı 😁
EssoSavve busekoraltan duvardan tut veya sandalye daha mantıklı ayaklarını omuz hizası aç squat yap canım bence en kolay o şekilde açılır bide ilişkiye girin sık sık acayip etkili 🤭
Soncul busekoraltan squat merdiven çıkma yer silme hanım otumu öyle bişey içince açılıyor diye duydum
Benjaminannesi busekoraltan evi temizle ellerini havaya kaldır yere çömel kalçanı ileri geri halı yıkar gibi salla ama bir günde yapma bunu başına iş açarsın 😇 her gün bir tane hareketi yap
mericeynnnn busekoraltan aynen bende 39 arti 5 im ne sanci ne acilma hic bsy yok gunde 3 bardak ahududu cayi iciyrm bitkisel fitil kullandim sicak suya giriyorum corekotu yagini sicak suya koyup oturdum .Baskada ne yapcam bilmiyorum yurumekte fayda etmiyor
busekoraltan mericeynnnn ya ben artık yürümekten merdiven olayından filan sıkıldım 😏 yoruldum kocaman göbekle hele squat ölüm gibi geliyor bacaklarım taşımıyor. Kilo almadım ona rağmen
mericeynnnn Bide goguslere zeytinyagla masaj yapmk 15 dkka rahmi tetikliyormus ama ben 2 3 kere yaptim duzenli yapmadim denemek lazim