SssenemmM 40 haftalığım biraz önce nst den çıktım bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yürü birşeyler ye tekrar çekelim dedi bu ne demek korkuyorum şuan
Gizemel SssenemmM 40 haftalık bir gebe olarak artık doğum olabilir bebeğin kalp atışları önemli o yüzden
user124578 SssenemmM 190 filan çıkarsa hızlı oluyormus ama anlık olması değil sürekli şekilde hızlı atması sorun olur cunku benim ilk hamileliğimde de nst de 150 180 arası çıkıyordu bazen 190 I görüyordu ama bir sıkıntı olmadı
SssenemmM canimbeybimmm bakmadım açıkçası birseyler ye tekrar alalım dedi çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye
N_3637 Aslında yenidogan da 140lar 160lar falan normal yenidogan da normal olan anne karninda da normaldir gibime geldi 😅 bugün ilk defa girdim 160 civarındaydı bisey demedi doktorum. Sizin daha mı çok cıktı
SssenemmM N_3637 bakmayı akıl edemedim o an açıkçası birseyler ye tekrar alalım dedi korkuyorum açıkçası bebeğime birşey olur diye
N_3637 SssenemmM Allah ın izniyle bişey olmaz içinizi ferah tutun 🤲🏻🤲🏻 siz stres yapmayın ki minik de yapmasın 😊
user124578 SssenemmM sürekli hızlı olmadığı için herhangi birşey yapmadılar ama bizim sorunumuz kalp atışından once suyumuz azdı erken haftalarda sancı çıkmaya başladı açıklık başladı nişan geldi ama açıklık hiç ilerlemedi ve suyum dahada azalınca sezeryane dondu
SssenemmM Nergissi insan sonuna gelince korkuları da buyuyomus Rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin şimdi iyiyiz ama çok korktum