Buseyllzr Kızlar haftaya 36 haftalık oluyoruz hamile çekimi yaptıracagim ama elbise bulamıyorum sizler ne giydiniz veya Instagram’da vs güvenilir sayfalardan link atabilir misin fikir olsun 🙏☺️
Melis2015 Buseyllzr memleketinde kiralayan wardir eminim bı arastr istersen abiye satan yerlere sorabilirsin
Buseyllzr Melis2015 Ankara’da yaşıyorum avmlerde felan mağazalara baktım ama hiç begenemedim kiralayan yerlerde bana biraz uzak agirlastigim için gidemiyorum gezmeye de 🤦
Buseyllzr Mihrimahvuslat Ankaradayim canım ama benim düğün fotografcim cekecek o da hamile çekimi yapmıyor. Hediye olarak hamile cekimin benden demişti düğün zamanı kendi eşi de hamile ikimizi manzarali bı yerde cekecek plato cekimi olmayacak yani onun için elbiseyi kendim alacağım ☺️
Mihrimahvuslat Buseyllzr o zaman haklısınız ne güzel düşünmüşler valla Trendyol milladan falan bakın bulursunuz zevkinize göre inşallah 🤲🏻
Irmask Ben çekimi stüdyoda yaptım, anlaştığım fotoğrafçının kendi hamile koleksiyonu vardı oradan seçip giymiştim. Bu arada çekimleri genelde 28-32 hafta arası yapıyor fotoğrafçılar. Elinizi çabuk tutun bence:))
Buseyllzr Irmask benim düğün fotografcim cekecek canim stüdyoda olmayacak normalde yaptirmayacaktim sözü vardı kendisinin hediye olarak ben yapacağım demişti ondan yaptırıyorum 😂 o da normalde sadece düğün çekimi yapıyor hamile çekimi yapmıyor mecbur kendim alacağım elbise