Bozkurt Kızlar ben bundan 6ay önce bi düşük yaptım doktorum bebeğin kimyasal gebelik olduğumu söylemişti adet tarihimi hatırlamıyorum ve 1saat önce idrar testi yaptım çok hafif bi çizgi çıktı gece bi hastene bulup kanımı verdim sonucu 63.7 çıktı sonuca göre 2haftalık hamile olmam lazım sizcede hamilemiyim sabah doktoru arıcam ama sabırsızım hoş görün çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin tüm isteyenlere
Bahar11mucize Bozkurt hayırlı olsun canım ben 25 değerle öğrendiydim tabiki iki günde iki katına çıkması lazım kan vermen lazım gözün aydın 😊
Asafinannesi Bozkurt hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 ben beta 7,00 la öğrendim gebeliğimi 😋
dddy Bozkurt yarın tekrar kan vermelisin değerinin 2 katına çıkması lazım inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Bozkurt Doktorum cuma günü kan vermem gerektiğini söyledi inşallah kızlar allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Bozkurt Kızlar doktorum bana progestan verdi geçen sefer düşük yaptığım için onu vajinadan kullanan var mı ayaklarıma gıcık ve sürekli uyku yapıyo bana vajinadan kullanmam DHA mı iyi?
Bozkurt Bugün ikinci gün kanımı verdim 126. Çıktı sizce normal gebelikmi ben evham oluyorum kimyasal gebelik geçirdiğim için psikolojim bozuk doktorum diğerinde de normal gebelik demişti ama beşinci haftada düşük yapmıştım oyüzden aklım bulanıyor böyle ağlıyorum aklıma geldikçe😢