SeherSartaArslan Kızlar merhaba öncelikle allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏 Sizlere hastane odasından yazıyorum.. Pazar akşamı gün boyu ağrılarım vardı, bebek sürekli içimde toplanıyordu ve sanki hareketleri azalmıştı bizde eşimle içimiz rahat etsin diye nst çektirmeye geldik ve ufak ufak sancılarım görüldü,doktoruma haber verdiler o da alttan bakılmasını istemiş neyse ebe beni odaya aldı 1cm açıklığım olduğunu sabaha kadar gözetim altında tutacaklarını söyledi . Neyse sabaha karşı tekrar nst bağlandı ve hiç sancım yoktu eve gitmek istiyorum dedim tamam ama dikkatli ol dediler. Pazartesi sabahı eve geldik iki saat uyuduk uyumadık bir baktım suyum boşaldı ama nasıl bi su sanırsın Çeşme akıyor doktorumu aradık hemen gelin dedi. Hastaneye geldik muayene oldum ve açılmam hala 1 cm di bu arada hala suyum geliyordu öğlen oldu ne sancı ne açılma sonra doktorum suni sancı verelim dedi tamam dedim çünkü çok istiyordum normal olmasını.. Bana bir sancılar girdi sanırsın ölüyorum tırmalıyorum yatağı YÖK böyle acı akşam oldu hala açılma yok dayanamıyorum artık kurtarın beni dedim doktorum sürekli bakımdaydı ve böyle olmayacak Doğumun çok zor 13 16 saat sancı çekmen lazım dedi ve biz o an eşimle sezeryan kararı aldık beni hemen sezeryan a aldılar epidural oldum çok şükür bebeğim Yanımda küveze alınmadı benim ağrılarım var tabi ama olsun yapacak bişe yok herşeyin değerini daha iyi anlıyor insan yani demem o ki diretmek boşuna allah neyi kısmet ederse o var biraz uzun oldu hakkınızı helal edin .Oğlum 36. Haftada Doğduğu için kilosu biraz az ama olsun 2.700gr bizim için önemli olan sağlığı allah herkesi bi sesle kurtarsın 🙏
Miyaa SeherSartaArslan canım benimde bebeğim aynı kilo hemen hemen 2.600 gr suan yanımda evde cok zayıf oldu için korkuyorum bazen ve doktor göz kulak olun dedi kusma olunca boğulma riski oluyomu yan yatır dedi sürekli sanada öyle dedi mi
Womane Hayirli olsun canim Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin.uyusukluk sonrasi agrilar beni cok korkutuyor. Dayanamiyorum dicek noktaya getiriyor mu acaba.
SeherSartaArslan Womane saol canım benim dayanılmayacak gibi değil ama evet ağrılar oluyor şuan iki defa ağrı kesici yapıldı ama ağrıyor hala 😔
Rmyskrkus Allahım ne olur banada nasip olsun 36 da bu cuma alınacak inşallah kuvöz gör.eden bizde kurtuluruz maşallah size allah analı ba ali büyütsün ❤
SeherSartaArslan Miyaa ilk yarım saat içinde emzirmeye başladım sonra her saat başı sonra iki saate bir çıktım canım