Ceylanguller merhaba arkadaslar kaçıncı haftada izne ayrıldınız acaba ? yani son haftaya kadar calısmak mümlün mü
Ysgl26 Ceylanguller ben pazartesi 32 de ayrılıyorum inşallah. En son 37. Haftaya kadar çalışabilşyorsunuz. 37 de mecbur ayrılıyorsunuz
CansuDRY Ceylanguller Polisken masa başındaydım. 37′de ayrıldım. Öğretmenken 35′te ayrıldım. Ayakta durmaktan erken doğum riskim oluşmuştu.
Ceylanguller iremss anladım tesekkür ederim peki o rapor ücreti ne zaman veriliyoe bilginiz varmı yani toplu sekildemi veriliyor
Ceylanguller Ysgl26 Ysgl26 anladım sonrasında o zaman bebegimiz 4. ay dolmadan işe başlamak zorundayız öylemi cunku toplamda 16 hafta sanırım izin öncesi ve sonrası kullanım toplamı
Ceylanguller edaliannee doktorum bana 32 de cıkartıyoruz dedi bende kabul etmesem olurmu acaba iznimin cogunu dogum sonrasına kalsın istiyorum da
Ceylanguller CansuDRY peki doktor mu sormustu hani izne ayrılmanız icin rapor yazayımmı diye yoksa siz mi söylemiştiniz
CansuDRY Ceylanguller Doktorum, daha fazla çalışmanı tavsiye etmiyorum, dedi. Çalışamaz raporu yazdı.
CansuDRY Ceylanguller Böyle bir zorunluluk yok. Siz çalışmaya devam etmek istiyorsanız, size 32+0′da çalışabilir raporu verir. Çalışmaya devam edersiniz.
iremss Ceylanguller benm ilk gebelikte doğumdan sonra toplu yattı, ama sanrm muhasebenin bildirmesine göre ay ay yatanda var
Ysgl26 Ceylanguller evet canım 37 ye kadar çalışırsan 16 hafta doğum sonrası. Ben ücretsiz izne ayrılıcam bi süre o yüzden somuna kadar çalışmak istemiyorum
CansuDRY Ysgl26 16 değil, 13 hafta oluyor doğum sonrası. 3 haftasını 37 ile 40 arasında zorunlu olarak kullanıyoruz.
edaliannee Benm doğum riskim yok şükür bide masa başı çalışanıyım o yüzden doktorum onayladı 37 ye kadar çalışıcam . Sıkıntı yoksa doktor çalışabilir raporu veriyor zaten