mercimegin_annesiii Yesim47 hangi yumurtalığa tutunursa o büyürmüş sağ sol yok demişti doktor ☺️ Ve arkadaşımında benimde sağda benim erkek arkadaşımın kız ☺️
Evhamli_hatun Çok ilginç bir başlık 😃 10+5 bebeğim hep sağda , hamile kaldığımı öğrendiğim an itibariyle ben dahil çevremdeki herkes erkek diyor , hayırlısıyla öğrenince yazacağım 🥰
Zeynepbanu34 Yesim47 benim tek yumurtalığım çalısıyor solda kızım oldu şukur şimdide oğlumu bekliyorum oda solda 😅
Tubmavi Yesim47 ilk haftalardaki halinden bahsediliyor. Ağrıyı galan ne taraftan hissediyorsun diye sorarlardı doktor da hep soldan bakardı benim kız. Yuttu yani. Ama büyüdükçe sağa yerleşti.
rkyycbnn kararsizanne22 mesela ilk aylarda genelde Bi tarafta oluyo sag ya da sol büyüdükçe her yerde zaten 😂😂
edis22 kararsizanne22 cift cinsiyetti ozaman 🤭😄 saka tabi. zaten buyuyunce artik her tarafda oluyor. Ama kucukken benimki hep sagdaydi
Demhat Yesim47 ben de sağda diye düşünüp hep sol tarafıma uyuyunca rahat ederdim. Hangi tarafta olduğunu bilmiyordum tabi. Ama sağa yatınca nefesim kesilirdi
Svcnvebebegi Yesim47 ne kadar doğru bilemem ama kızım hep soldaydi. 2. Ye hamileyim bu da hep solda oraya yarıyor yani 😄. Bu da kız 🌸