winterwitch Gebelikte hangi güneş kremini kullanıyorsunuz? Dokrorum ve çoğu eczacı Solante Pregnayı önerdi. Fiyatı 300tlcik:)) Güneş kremleri korkunç pahalı şu an. Başka önerebileceğiniz krem var mı? Cildim yağlı gözenekli ve lekelerim arttı maalesef…
Ebruu91 winterwitch bende yüzüm için almayı düşünüyorum aklımdaki la Roche posay başkada bildiğim yok öneriler için yerimi alayım bende 😊
Vicibici winterwitch yüzüm için yves rocher 50 faktör vücudum için la roche posay 50 faktör kullanıyorum ☺️
winterwitch Şöyle bir gerçek varki yediğimiz her ürün yapay. Meyve, sebze, yumurta, süt, yoğurt… Kullandığımız saçımıza sürdüğümüz şampuan, sabun, krem, nemlendirici… Böyle düşününce insan diyorki bi tane al geç güneş kremi😬
Elfs winterwitch la Roche posay invisible fluid cildiniz yağlıysa yağlandırmıyor mükemmel bir ürün kullandığım en iyi güneş kremi
Elfs winterwitch 200 liraya da var da orjinal olup olmadığını bilemezsiniz bildiğiniz güvendiğiniz satıcılardan alın o yüzden güvenilir diye vurgulayıp yazdım.
zls33 winterwitch ben güneş kremi solanteden yıllardır şaşmam. 300 olsun baya gidiyor bereketli. Pigmenta olani kullanıyorum