annesinin_beybisi annesinin_beybisi doktor bize cok uzak aracımız yok gemiyle vs. yolculuk yapıyoruz yani bu anlamda port bebe daha sicak tutmaz mi diye düşündüm kizlar
Hazalaskin annesinin_beybisi puset bence canım taşıması falanda kolay olur portbebe biraz eğilir bükülür gibi sanki
Hazalaskin annesinin_beybisi pusetler içinde fermuarlı boydan boya örtüler var canım rüzgar falan geçirmesin diye bide zaten battaniyeye sararsın üşümez korkma 🥰
Azizinannesi2 annesinin_beybisi en mantıklısı port bebe https://www.google.com/search?q=port+bebe&client=ms-android-telpa-trev1&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwirw-7j8dn3AhV-SvEDHQFoCbcQ_AUoAnoECAIQAg#imgrc=wZfz0hFEuqOYoM dediğin bundansa
annesinin_beybisi Azizinannesi2 tecrübesizlik ne zor ya herseyi arkadaşlarıma birilerine soruyorum 29 yasina gelmis birseyden haberi yok diyecekler😃 artik cevreme sormuyorum buraya soruyorum o yüzden 🤭
Azizinannesi2 annesinin_beybisi aman milleti dinlersen hepsi 10 çocuk büyütmüş gibi konuşurlar 😂😂burada birbirimizi anlıyoruz 🤗🤗her çocukta ayrı tercube ediniyoruz
ozgese-s Canım kış bebeğiyse port bebe benim oğlum şubatta doğdu hem puset vardı hem port bebe ama daha çok port bebeği kullandım sıcacık oluyor içinde
Fasulyeninannesi1 Fasulyeninannesi1 bebek arabasina takilan portbebelerden bahsediyorum hem kullanisli oluyor