Ballmom22 Hamileliğin son bir ayında kanal tedavisi olupta sıkıntı yaşayan var mı doktorum onayladı antibiyotik yazdı ve sekiz gün sonraya randevu verdi dişimin içini oyup dolgu koyacaklar kalanı da doğumdan sonra ama korkuyorum bebeğime bişey olur mu
Denzk Ballmom22 uyuşturmak için iğne vuruyorlar belki zararlı olabilir ama doktor tamam dediyse sıkıntı olmaz. Doğumdan sonra da bir süre yaptıramazsınız sizi rahatsız edebilir ağrısı
Kubra_elif_ahmet Ballmom22 Bana doktor kesinlikle olmaz erken doğuma sebeb olabilir verdiğimiz anestezi dedi 2 ay daha bekle dedi antibiyotik ve parol yazdı daha fazlasını yapamam çok dayanamazsan acile gidip serum taktır dedi
ikicocukmeselesi Ballmom22 canım diş tedavisi ertelenebilecek birşey değil aynı zamanda tedavi ettirmezsen oradaki enfeksiyon bebeğine dahada zararlı zaten doktorun onay vermiş hiç sıkıntı olmaz benim 2 hamileliğimdede doktor onay verdi şükür birsey olmadı. erken doğum riski olanlarda genellikle kasılma stres vesaire olur diye önermiyorlar sadece diye biliyorum
Ballmom22 Denzk evet öyle emzirirken de sıkıntı oluyormuş her türlü riskli ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Ballmom22 Kubra_elif_ahmet bana da antibiyotik verdiler dişçi doktorumdan onay istedi o da bebek sağlıklıysa erken doğum riskin var mı diye bakayım dedi onay verdi ama ben iğneden dolayı tereddütte kaldım ve antibiyotik de bebeğime zarar verir mi diye korkuyorum açıkçası
Kubra_elif_ahmet Ballmom22 Çok kötü olmayınca yazmıyorlar zaten antibiyotiği. Bilmiyorum bence az kaldıysa dayanabilirim haplatdan sonra diyorsun bekle derim ben
Ballmom22 ikicocukmeselesi benimde sekizinci ayım bi zararı oldu mu uyuşturmada falan bilgi verebilir misiniz
ikicocukmeselesi Ballmom22 hayır zaten dişcimde hamile olduğumu bildiği için bilinçli olarak kontrollü bir sekilde ilerledi, dediğim gibi 2 hamileliğimdede diş sorunu yaşadım şükür tedavimi yaptırıp rahatladım