Yesim47 Kızlar erkek bebeğe hamile olan tüm annelerin meme uçları kararıyormuş. Kesin doğru bir bilgi mi? Yaşayanlar var mı?
Deletedmom73711 Yesim47 Erkek bebek bekliyorum onunla mı alakalı bilmiyorum ama benim de göğüs ucum çok karardı ve kahverengi kısım baya genişledi🫠😢
Ormanmeyveli Yesim47 Hayır bebekler doğunca ilk haftalar siyah beyaz renkleri algilayabiliyor sadece göğüs renklerimizde koyulasiyor ki bebek meme ucunu görsün dikkatini çeksin diye yani herkeste koyulasma oluyor
La_le Yesim47 alaakasi var mı bilemem ama benim de bayaga karardı ve etrafında noktalar oluştu bayaga olsutu ama ve goguslerimde karardı
Busramzcgl Deletedmom73711 bende sizinle aynı durumdayım genişledi ve karardı bende erkek bebek bekliyorum
Cansugamze_ Evet kuzum oldu bnde valla ilk bebeğimde de karardı ama emzirdikçe kararma gitti bnde bu bebeğimde erkek yine başa döndü karardı ama emzirdiğim de geçmişti eskisine dönmüştü yani
izobellaaa-_- Erkek karardı ama bi alakası var mı bilemem arkadaşımın kız bebek memesi zenci memesine döndü
Temmtemm Her iki cinsiyette de oluyo kararma. İkinci kızıma hamileyim yine karardı. Doğumdan sonra eskisi gibi oluyo merak etmeyin 😊
Ayyccaa Valla heryerimiz değişiyor ben takmıyor meme ucuna zaten kahve rengi biraz daha kararsa ne :)
MerveEbru Yesim47 cinsiyete göre kararma olduğunu söylemek yanlış benim kızım olcak ama karardılar. Bebeklerin daha iyi görebilmesi için Rabbimin yarattığı bir mucize bu
ipekveatlas Yesim47 bu cinsiyetle alakalı bi durum değil hormonlardan kaynaklı kararma olur göğüs uçları ve halkasında
121 Yesim47 Merhaba, bende erkek bebeğe hamileyim onunla mı alakalı bilmiyorum ama bende de kararma oldu ve genişledi
BTB Mrvgk38 erkek bebekte mi sağ göğüs büyük oluyor? Benim başından beri sağ göğsüm büyük. Ama doktor kız dedi. İkilemde kaldım
Zeynepbanu34 Yesim47 kızımda olmadı şuan oğlum olacak nasipse gerçekten dediğiniz gibi baya rengi koyu kahve oldu
Tubmavi Yesim47 erkekle ilgili değil o hamilelikle ilgili. Etrafımda daha çok kız bebek var kararmayan yok. Benimki de dahil.