Deletedmon099282 Kızlar merhaba Kocaeli’de iyi bir doktor öneriniz var mı:) fiyatı önemli değil ilgili bir doktor olsun istiyorum :)
Smyye1B Deletedmon099282 Gölcük Medar Hastanesi Funda Uyanıktan çok memnunum ben. Daha önce Cihan Hastanesi Ayfer Özer Cora’ya gidiyordum ondanda memnundum eşim hastane değiştirmek istediği için şuan ona gitmiyorum. 😇
Deletedmon099282 hunilimom Gebze çok uzak kalır mesela :) memnun olduğunuz doktorla doğum yaptınız mı acaba bu da çok önemli bence :)
Deletedmon099282 Smyye1B doğum yaptınız mı daha önce o doktorla yoksa kontrollere mi gidiyorsunuz. Çünkü doğuma kadar anlaşılmıyor son anda verdikleri sözlerden cayıyorlar :(
hunilimom Deletedmon099282 ben Gölcük’teyim canım medar da Funda hanım var Ahmet bey var Yeniköy de öner beye gittim detaylı için onu da sevdim ben kendim devlette doğum yaptım
Smyye1B Deletedmon099282 Doğum yapmadım. Ama funda hanım normal doğumu destekliyor yani en azından konuşuyoruz herşey güzel gidiyor aksilik çıkmazsa normal olucak diyor.