Annekusum Bebegim daha 5 aylik ve yeniden hamile odluqumu ogrendim buqun ve bu 4.cocugum olacak psikolojik olarak btik durumdayim 😔🙈
Dark Annekusum benimde bir kızım var ve çok korkuyorum bu durumdan. Kızımda sürpriz oldu. Korunuyor muydunuz
Cemrreedemirci Annekusum ilk 3 çocuk büyük mu ve sizinle mi yaşıyor? Tek başına bakacaksınız şimdiden Allah yardımcın olsun…
N_A_Z_L_I_M Annekusum Canım benim yanlız değilsin ben varım 🙋4.çocuğuma hamileyim çocuklarımın yaşları 9, 7 buçuk ,11 aylık bebeğim ve ben 7+5 haftalık hamileyim (yaşım 34) canım ilk hamileliğimi öğrendiğim de 1 hafta 10 gün kendime gelemedim ama zamanla alışıyor insan.Bende Rabbime sığınıyorum 🤲🤲
Mery103 Annekusum 8 aylık bebeğim benim de bende bugün öğrendim bana da supriz oldu korunuyorduk bizde Allah yardımcımız olsun 🌸
Annekusum Dark evet iliski olmadan 40 qunlukken dogum kontrol.hapina baslamstim bu ay adet gorunce spiral taktrmaya gdecektimm buqun şok yasadim gecikti cunku
Dark Annekusum anladım. Büyük şok ama nasip demekten başka çare yok. Kucuk olanlar ikiz gibi büyür ne diyelim
Cemrreedemirci Annekusum pardon ben yanlış okumuşum yeni evliyim anladım ondan sizinle mi yaşıyor dedim. Dogurmayi düşünüyor musunuz eşinizin tavrı ne 🥲 yani her bebek güle güle gelsin de analar çok yorgun beee
Annekusum Cemrreedemirci tabiki dogurcam Rabbim verdiyse vardr bir bildigi ama ben halime yaniyorum 4 cocukla naparim bilmiuorum yasim daha 25
babygst 2 yıldır evliym tedaviler hastaneler az öncr yine adet oldum artık eskisi kadar üzülemiyorum bile, hayaller kuruyorum bir gün ben de anne olur muyum bebeklerimle neler yaparım diye.. sizin yerinizde olmak için neler vermezdim.. kıymetini bilin :(
Annekusum babygst çok üzgünüm bu dusuncelerime tanik olduqunuz icin istemeden uzduysem hakkinizi helal edin. Benimde kiz kardesim 4 yillik evli 2 dusugu var hem zor hamjle kaliuo hemde durmuyo bebekleri ben istemeden hamile kaldim ama aklima onun hali gelinced3 pisman oluyorum dusuncelerimden Rabbim kardesim qbi sizin qbi bekleyenlere de nasip etsin inşallah
babygst Annekusum helal olsun üzmediniz sadece nasibinizin güzelliğinin farkında olun istedim AMİN ALLAH razı olsun canım
Annekusum babygst ne garip demi kimjsi istiyo kimisi olduqu icin fazlasini istemediqknden istemeden gunaha griyo Rabbim herkesin gonlune gore versinn 🤲
Annekusum N_A_Z_L_I_M gercekten hala şoktayim inanamiyirum ama korunurken oldu nasip boyleymis olacaksa her turlu veriyo Rabbim isyan etmeden hayrlisi deyip geciyorum 😊 Allah sizede kolaylik versin
N_A_Z_L_I_M Annekusum Rabbim sizinde yardımcınız olsun.Bende isyan etmekten çok korkarım her halimize bin şükür bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da büyürler elbet biraz zorluğu olur ama Rabbim dağına göre kış veriyor 🤲🤲
Annekusum N_A_Z_L_I_M öyle tabiii hepsi bir arada buyuyup cikacaklar inşallah sonra iyiki peşpeşe olmuş deriz belkii ☺