anneoluyorum27 Kızlar mamadan dolayı midir nedir bilmiyorum dili beyaz nasıl gider kendisini rahatsız ediyor sanki yoğurt gibi ağzından biraz biraz dökülüyor ama dolu beyaz nasıl gider ne yapmam lazım
Yavruhamsi anneoluyorum27 ya pamukçuk tada süt beyazı oluşmuş karbonatlı suyla parmağınıza tülbent geçirip ıslatıp ağzını temizleyin düzelene kadar tekrar edin bunu
Aygunsnn anneoluyorum27 pamukçuk olmuş olabilir internetten bakın aynısıysa karbonatlı suyla ağzını dilini silin bebeğinizin geçiyor
Ipekyrdy anneoluyorum27 karbonatlı ılık suya mendili batırın parmağınıza dolayıp dilini silin. Yenidoğan hemşiresiyim normal bi durum.günde 2 3 kez yapabilirsiniz
anneoluyorum27 Ipekyrdy bebeğim idrarını yaparken çok ıkınıyor bunun için de bilginiz var mu neden veya ne yapmam lazım
Ipekyrdy anneoluyorum27 glob olabilir göbeğinin altına biraz bastırdığınızda şişlikler varsa globdur onları uyarmak gerekir elle
-_Esra_- anneoluyorum27 çocuk nefrolojisine randevu alıp gitmeni öneririm basite alınacak bir şey değil, böbreklerini kontrol ettir. Oğlum tek böbrek o yüzden tecrübeliyim Önce çocuk doktoruna o seni nefrolojiye yönlendirecektir zaten.