Nur171717 Yesilim23 Atakent Acıbadem SGK karşılamış hali uzman dr 480 miydi neydi . Doğumda ocaktan önce sormuştuk normal sezeryan fark etmeksizin 10 bin filandı ama onun üstüne iki kere felan zam geldi 15 olmuştur .
1prenses2prensyenigebe Yesilim23 esenyurt Esencan 200 sgk yoksa 300 ben 8 aralıkta doğum yaptım sezaryen 3 bin verdim şuan 7 haftalık gebeyim fiyatı güncellemişlerdir ama sormadım daha erken diye
Efemom2 Nerminterzi çok teşekkür ederm 25haftadaym bi sorun yaşamadıgım sürece buraya devam etmeyi düşünüyorum bakalm ama aklımda bulunsun
anne_4 Mtzkuzum yani benimkide zorunlu üst üste hamile kaldığım için ve hep sezeryan oldugum için. bu sene 4 doğum oluyor öyle deyince 9 bin lira demişlerdi
Aksakal1907 @[silindi] ben 12+4 hamileyim kontrollere aylık mi çağırıyor yoksa 2 haftada 1 mi muayene ücretini ne kadar zamanda bir veriyorsunuz bende gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma
[silindi] Aksakal1907 başlardasın suan 4 haftada 1 200 tl veriyorsun 1 hafta da kontrol sureci oluyor o ucretsiz. Biz 31 haftadayiz hala 4 yakinda 2 ye dusucek sonra da haftada 2 yr falan ama nasil olacak bilmiyorum… Ebru hanim cidden iyi bir doktor ama ilgili zaten rahat ol
Anneyim0607 annesinin_beybisi Ankara’da yıl başında zamsız doğum fiyatı 9.500 dü. Epidural +1 koyuyorlar. Şimdi zamlı fiyatı düşünemiyorum. Medicalpark hastanesi için geçerli bu fiyat
Melisssle iremss bende medipol megaya gidiyorum huriye hanima 700₺ muanesi ama tatli bi kadin sizin doktorunuz nasil acaba onerir misiniz
iremss Melisssle derya yaşar ben çok memnunum bnm 2. Doğumum ilkte de aynı doktorlaydm ben seviyorm iletişimini, anında haberleşebiliyorm
ElifBzkrt Sarikan93 nasıl biri güzel ilgileniyor mu baştan sağma bakmıyor dimi? bende doktorumdan memnun değilim bi gideyim dedim senin yorumunu gördükten sonra