Bebek-C Sare-t valla bilemiyorum bana bi oran söylenmedi. Muayene ücreti size bu kadar oluyor dendi. Doğumda indirim uygulanmıyormuş ama yine de 500tl’lik bi indirim yaparız demişlerdi ben Ocak ayında sorduğumda. Kararları değişir mi bilemem :)
SeS2019 Hulya3456 evet nehir hanıma gidiyorum çokda memnumun. Az kaldı doguma işllah sorunduz bir sekilde bitirebiliriz
Zeynepablaoluyor Esenler Avicenna Hastanesine gidiyorum Pzt günü doğumum var muayene 200 zorunlu sezeryan 3800₺ Haziran’da fiyatlara zam gelicekmis hasta yatış o şekilde bilgi verdi
Mtzkuzum Kedilitazeanne1 tabi herkesin fikri farklı olabiliyor bana samimi geliyor. Soruyor önce halimizi hatırımızı 2,5yaşında kızım var onunla sohbet ediyor bazen diyorum beni unuttunuz sonra odaya geçip orda bebekle inceleyip şu böyle bu böyle diyor.
Mtzkuzum Gzmmtrkmn hafta erken olmasından ziyade kurban bayramı olması düşündürüyor bakacak insan gerekli bana annem köyde yaşıyor kurban kesecek o zaman gelemez gelse hemen gitmesi gerekecek o yüzden sonraki haftayı istiyorum
Gzmmtrkmn Mtzkuzum aynen canım doğru söylüyorsun o sıkıntıda var. Benim doğum da kız kardeşimin düğününe denk geliyor 😮💨
Bayancorek H-atun yaşadığım ilçenin anlaşması var kartım sayesinde tahlillerde, muayenelerde, tarama testlerinde indirim oluyor bir miktar.
Pitircikk Tupbebekile ben de bayramdan önce arayıp sormuştum 3200 demişti sezaryen için, acaba epiduralle birlikte mi 3800 🤔
Tupbebekile Pitircikk dun arayip sordum 3.200 dediler 22 fiyatlati boyle dediler. Ama camlica erdeme cok sasirdim 2.600 du onuda 3.200 e cikarmislar ayrica 300 lira korona testi dediler
Tupbebekile Pitircikk sanirim kalkmamis refekatci ve hasta korona testi ucreti 300 dediler sormakta aklima gelmedi
3bebeli1kedili Yonca-erol nerede acaba doktorunuz benim de takiplerimi yapması için perinatologa yönlendirmişti doktorumuz halen bulamadım