Aygunsnn ilkanneligimmm Busem44 online uygulamasınızda %10 indirimiz var diyebiliyorum dersiniz pek yapmak istemiyolar ama yaptırın en azından 440 ödrmezsiniz ben öyle yapıyorum
Aygunsnn Busem44 bankoda yapıyorlar uygulamasını indirin yoksa Orda bi mobil kampanyalar bölümündr kare kod çıkıyor onu veriyorsunuz
Minikkedisila 500 TL muayene ödüyorum Bahçeşehir de , doğum paketi anlaştım muayene ve 2li 3 lü tarama / kan testi doğum dahil 25 bin TL
Ezgi3636 Medıpol mega gıdıyorum 510 muane ucretı rısklı oldugu ıcın gebelıgım Perinatoloji ye gıttım 3 4 kere 1600 tl de o
Selinayy67 Ben İzmir’de yaşıyorum egepole gidiyorum muane 325 TL doğum 10000 TL yı bulur dediler bana Allah yardımcımız olsun
SeS2019 Hulyayksl15 gayet memnumun cok ilgili ve cok güzel cıklama yapıyor ozelliklede sezaryan sonrası normal dogum yapıyor . Normal dogumu destekliyen bir doktor
1prenses2prensyenigebe Yesilim23 esenyurt esencan hastanesi 200 tl muayene aralıkta zorunlu sezaryen oldum 3000 TL ödedim
4858 Seymaaogretmenn12 merhabalar bende Avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum doktorunuz özcan bey mi?
KaderU Bağcılar Medilife hastanesine gidiyorum ve orda da sigortalı 150 ödüyorum , hanüz gebeliğimin ortalarında olduğumdan diğer ücretleri sormadım .. Ama doktorumdan memnunum ..
Seymaaogretmenn12 4858 evet memnunum 27 haftalık olduk en başından beri ona gidiyorum . İlgili bir doktor ☺️ şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık
Yabumi Yesilim23 nisa hastanesine gidiyorum tabi medipol oldu artık 260 tl veriyorum ama doğum ücretini bilmiyorum 🤷♀️
4858 Seymaaogretmenn12 ne güzel bende 34 haftalığım bende memnunum umarım güzelce bitiririz hamileliğimizi🙏🏻😊