Ozleem123 Kızlar sağlık ocağına gittim bugün 68 kilo çıktım ve cidden moralim bozuldu. Sağlık ocağındaki hemşire dikkat etmen gerekiyor doğuma kadar 80 olursun falan dedi çok canım sıkıldı. Hamşle kaldığımda 56-57 falandım
Grayworldinsideme Ozleem123 ben de 54 kilo ile başladım muhtemelen bi o kadar kilo da ben alfım. Korkudan tartılmıyorum. 75 le tamamlasak iyidir
Pyrz_07 Ozleem123 bende 63 le hamile kaldım şuan 70 kg 28. Haftamdayım ilk gebelikte normal dediler ama 15 kg geçme doğuma kadar dedi
zeynepdurunun_annesi Ozleem123 kilomuz çok yakın ben de 57 ile hamile kaldım 30. haftam 69 çıktım bana da biraz yavaşla dedi hem ebe hem doktorum ama alsam alsam maksimum 4 kg daha alırım diye düşünüyorum. Aşırıya kaçam bir fazlalık yok doğumda zaten çoğu gidiyor kalanı da doğumdan sonra inşallah 🌸 çok canınızı sıkmayın döneriz eskiyee 😂🌸
pennylane Ozleem123 ideal kilomda hamile kalmadım malesef🥲 63 kiloykan hamile kaldım 29.hafta bitmek üzere 70 kiloyum. keşke 50li kilolarda hamile kalmış olsaydım. herkes hiç kilo almış görünmüyosun sadece göbeğin var diyolar ama ilk defa tartıda bu kadar yüksek kilodayım. 63 kilo bile benim için çok yüksek 2 sene önce evlendiğimde 48 kiloyduum😂
Ozleem123 Grayworldinsideme gerçekten çok canım sıkıldı napcam bilmiyorum yani daha fazla kilo almak istemiyorum iyice şişip de doğuma öyle gitmek istemiyorum sanırım o zaman da sıkıntılı ve zor doğum oluyormuş
Guzindulger12 Bende 30.haftaya girdim en son 29.haftamda tartıldığımda 65 kilo geldim 53 ile hamile kaldım
Deletedmom10846 Ozleem123 29+1 deyim bnde en son geçen hafta tartılmıştım 68.9 kg çıktım. 55 kg ile hamile kalmıştım. Çok alıyorum gibi geliyor canımı sıkıyor ama dikkat edemiyorum normal yiyorum aslında. Burada çoğu kişi 5 6 kg ile doğum yapıyor anlam veremiyorum. İlk hamileliğimde 20 kgdan fazla almıştım hepsini vermiştim yine vereceğim inşallah 😊