ysmnn14 Melek_aysima bizzz eskisi kadar çılgınlar gibi değiliz yarın kontrolümüz var bakalım napacağız 😊
Busssx Melek_aysima Ben bayağı hissediyorum ya gün içinde yatarken bir de uykuya dalmadan önce her gece iyi geceler diyor oğluş 🥹🍯😂
Askiletotomsu Ben şiddetli hissediyorum Bir de bu aralar yemek yedirmiyor bana İki lokma yesem dünyaları yemişim gibi mideme vücuduma bir haller oluyor Baş donmesi mi uyku bastırması mi tıka basa mide doluluğu mu tarif edemiyorum da
Medet Askiletotomsu evet bende de öyle oluyor ve karın sertligi Allah muhafaza sanki karnım patalyacak gibi oluyor iki gündür ve vajinal ağrı var bende sizlerde de oluyor mu hanımlar 🙈
hukukcuanne_06 Askiletotomsu peki yedikten sonra hemen acıkıyor musun? Ben 23 haftalığım, ben de aynı şekilde azıcık yesem de çok doyuyorum ama 1 saate kalmadan hiçbir şey yememişim gibi oluyor:(
Askiletotomsu Melek_aysima birde yakın zamanda doktora gidemedimeo yüzden merak ediyorum siz gittiyseniz bebeginekilosu bu hafta kacmis
Medet Melek_aysima yani ben baktım normal deniyor bu süreçte bebiş alt karina yerlestigi için organlara ve rahime baskı yaptığı için böyle vajinal ağrılar 25_30. Haftalar da normalmis bilemedim hayirlisiyla 25 de bizim kontrol bakalım doktor ne söyleyecek ☺️
ZllTzcn Benim bebiş de hiç durmuyor ne zaman tatlı yesem hep kuduruyo aşağıda bebem💙 Çok hareketli olcak gibi 🙃
Askiletotomsu Melek_aysima bende detaylı da gitmistim 450 ydik. Sağlık ocağında Şeker yüklemesi yaptırinca doktoruma gideyim diyorum Siz yaptirdiniz mi