FDM220 111Sevde sıcak suya oturmayı denesen günde 3_4 defa hurma yiyebilirsin ahududu yaprağı çayı içebilirsin
Layl 111Sevde bende bekliyim burda dün sabah nişanım geldi açılma yok ara arada hala geliyor ne sancı ne su bişey yok bekliyorum hala.🤷🏻♀️ 38+5′im
mericeynnnn 39+4 hic belirti yok .ahududu yapragi cayi iciyorum gunde 3 bardak.corek otu yagini sicak suya koyup oturdum .gunluk sicak dusa giriyorum bakalim ne zaman gelecek 😶
Cansel11111 Sık sık ılık duş öneriyorlar ayrıca o bölgeye açılma için masajlar var onları öneriyorlar ilk aklıma gelen bunlar
Arife2736 Doktorlar önermiyor ama ilişkiye girebilirsiniz ilk çocuğumda öyle yapmıştım ve dut kurusu çayı doğumu aktifleştirmeye birebir
111Sevde Her gün sıcak duş alıyorum günde 7-8 tane hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum squatta yapıyorum ama hala açılma ilerlememiş
uyanancirkiin 111Sevde evet korunmasız ilişki ilk doğumda ebe banada önermişti. 40+6da doğurmuştum ama ben belki sizde işe yarar 😅😅
ezg6119 111Sevde buraya papatya çayı yazmışlardı içiyorum tık yok ahududu yaprağı içiyorum yok hurma yiyorum yok çömeliyorum yok squat yapıyorum yok göğüs uçlarını uyarıyorum yok on bin adım atıyorum pilates topuna oturuyorum yok yok yok😀