seyma_dmr Merhaba yaklasik 3 aylik hamileyim biraz once vajinamda sag taraf dudak kisminda kizariklik şişlik ve kaşıntı oluştu deli gibi kaşınıyor neden olur nicin olur nasil gecer daha once yasayan varsa yardimci olabilir mi ?
6327zeliha seyma_dmr seyma_dmr Bende yeni atlattım bende ağrı da yapıyordu. Pamuklu beyaz çamaşırlar aldım elimde yıkadım yeşil zeytinyağlı sabunla asla ıslak bırakmadım uzun sürdü ama üç dört haftada düzeldi düzeldiğini en çok çamaşırlarımı değiştirdiğimde fark ettim geçtikten sonra randevum vardı doktor yine fitil ve krem verdi enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi . İnşallah bir daha yaşanmaz
Fadimeckrr Mantar oluyor genelde , benim de o dönemde çok oluyordu , Şuan bile var 35 haftaligim krem verdi doktor ama o gecirmiyor bendr azcik vazelin sürüyorum o geçiriyor, siz yine bi doktorunuza sorun .
Nehir-Poyraz Fadimeckrr ay yok naparsak yapalım geçmiyo. Bana fitil ve krem verdi geçti sonra yine başladı 🤦🏻♀️ Şimdi yine fitil verdi. Bende bebek yağı sürüyorum o kaşıntısını alıyo biraz hiç değilse. Valla doğurana kadar geçmiyomuş. Bende 12.hafta başladı 23haftalık oldum daha oluyo
1Cicekanne Nehir-Poyraz bendensin. Herkes bu lanet mantardan muzdarip. 34 haftalık olcam iki güne aylardır çekmediğim kalmadı. Yok hiç bişey yaramıyor. Doğuma kadar çek babam çek. İnşaAllah İnşaAllah doğumdan sonra geçer delirmek üzereyim sinirlerim çok bozuk. Hayat kalitesini o kadar düşürüyor ki. Ne uyku ne rahat yok. Oturmak uzanmak yürümek evde olmak dışarda olmak her an eziyet oldu. İnsan içine çıkamaz oldum kaşınmaktan acıdan batmadan sızıdan of.
Nehir-Poyraz 1Cicekanne ayy evet kaşıntı insanın hayat kalitesini ciddi anlmda çok fazla düşürüyor. Çoğunun geçmiş doğumdan sonra bizimde geçer inşallah. Lanet olası şey sinirlerimi bozuyor 🤦🏻♀️
EssoSavve Ya şimdi burda erkekler var diye biliyorum sapık sapık yorum yapıyorlar denkte geldim yorum yapanı rezil ederim şimdiden söyleyim de 🙄 İlk hamileliğimde bendede olmuştu ama heryeri parçalıyordum resmen avuç avuç kolanya döktüğümü bilirim uyuyamıyordum psikolojim bozulmuştu 😩 Çiğit mi ne dioyorlar ondan oldun dediler. Doğumdan sonra geçti ama hepte çektim Allah bi daha yaşatmasın çok zordu 😓
Nehir-Poyraz seyma_dmr gyno-lomexın diye bi fitil verdi bana iki tane var içinde üç gün arayla kullan dedi o geçirmişti benimkini yine geri geldi yine yazdırdım
Nehir-Poyraz seyma_dmr gyno-lomexın diye bi fitil verdi bana iki tane var içinde üç gün arayla kullan dedi o geçirmişti benimkini yine geri geldi yine yazdırdım
seyma_dmr Nehir-Poyraz dun aksamdan beri kasintim yok cok sukur şuan rahatim ama kesin doktora gitcem canim😅
EssoSavve Nehir-Poyraz ahhh öyle çok canım yanıyordu ki o anlık yanma umrumda olmazdı canım yelleyince geçiyordu 😁 zararı eminim vardır doktorum ne kremler verdi nemlenince daha beter kaşınıyordu bitkisel yıkama jeli almıştım peçeteyle kuruluyordum sonra bide peçeteyi ped gibi yapıp koyuyordum öyle rahatlama oluyordu hiç olmayınca basıyordum kolonyayı Allah kimsenin başına vermesin 😩 Bu hamileliğimde de bi kaşıntı sardı ama bu sefer heryerimi yara da döküyor ne olduğunu doktorlar anlamıyor 🙄 umarım Buda geçer bu seferki o kadar dayanılmaz değil ama
Nehir-Poyraz seyma_dmr aynen aynen git bende dün fitilin birini atmıştım bugün rahatım şükür gece uyuyabildim en azından 😂
EssoSavve seyma_dmr yani erkekliğe ne var bi çükü kesiliyor onu da şimdi bayıltıyorlar hatırlamıyor bile 😅😅