Tuana_ yigitinannesiiiii kuzum ben doğum paketi aldım içinde fotoğraf çekimi de var ee fotoğraf çekimi için her hangi bir şey istiyorlar mı hafıza kartı felan çekim sonrası fotoğrafları nasıl veriyorlar
yigitinannesiiiii Tuana_ bende aldım paket canımda ekstradan bi hafıza kartı vs istemediler ama istersen bi kontrole gitmende sorabilirsin belki flash felan veriyosundur sonrasında ben bi arkadaşa sorayımmo doğum yaptı nasıl olmuş onun fotoğraf işlemi
Sare19 Tuana_ albüm yapıp veriyorlar ilkinş orada doğum yaptım çekindik bir hafta sonra gidip almıştık albümü
Tuana_ tulay06 fotoğraf çekimi için birşey istediler mi peki yada nasıl vericekler bir bilgin varmı her gittiğim de sorucam diyorum unutuyorum
Tuana_ yigitinannesiiiii sorabilirsen güzel olur canım hep niyetleniyorum soruyum diye gidince de unutuyorum
yigitinannesiiiii Tuana_ canım arkadaşa sordum aldınmı fotoğrafları diye o 25 martta doğum yaptı 2 aya çıkar fotolar demişler onlar kendileri flashla vericeklermiş bide albüm olucakmış sanırım😊
minik_koala_ve_annesi tulay06 dogum paketinde muayene tarama testleri var mi acaba ya da suan dogum paketleri ne kadar bilginiz var mi
yigitinannesiiiii minik_koala_ve_annesi var canım tarama testleri detaylı ultrason ve 10 muayne hakkı daha içeriğinde bi kaç bişeyler daha var ben 17mart gibi almıştım 7500 temmuzda zam gelicek galiba emin değilim
Nurakin077 minik_koala_ve_annesi 2 hafta önce sordun Sincan lokman hekim için 7500 TL biz kasımda 6500 TL ye aldık fotoğraf eki de sadece Sincan lokman hekim için geçerli diğer lokman hekimler için değil bunu da sorduk
Nurakin077 minik_koala_ve_annesi canım internete lokman hekim yaz 444 lü numarayı ara oradan Sincan lokman hekim için doğum paketi ile ilgili görevli deniz hanımla görülmek istediğini söyle ona aktarırlar ya da sana dönüş yapar ilgili biri zaten kendisi
Tuana_ minik_koala_ve_annesi kuzum herşey dahil paket içinde 7500 şuanda paket tekrar bir zam gelmediyse
Sare19 yigitinannesiiiii yani bir bayan çekiyordu odanın içinde çekti güzel bir hatıra oldu pakette olmasa biz çekim yaptırmayacaktık çok profesyonel bişey beklemeyin 😊