Atlasmommy Merhaba anne adaylarım bugün 3. Trimestera girdim beni neler bekliyor ve hastane çantamı ne zaman hazırlamalıyım tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Biraz da heyecanlıyım 🥰
Birminik56 Yapmaya başlayın bence ufaktan ağırlaşınca daha zor olur. Kolaylıkla sağlıkla alın kucağınıza inşaallah Atlasmommy
Naneliayran Atlasmommy bol iştah açılması, bebiş hareketlerinde artış hatta gözle el ayak bile görebilirsiniz ben ayaklarını net bi şekilde görebiliyorum, hareket kısıtlılığı, eğilememe vs. Ben 35 de falan çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye.
Gul1998___ Atlasmommy bence tam zamani bende iki hafdadan ucuncu trenistra giricem onda almaya basliyacam insAllah
Dalinimmm0412 Bende bugün girdim 27 haftalık olduk acaba elbiseler için erken mi çok kararsızım bende 🤔
mercimegin_annesiii Dalinimmm0412 bende 26+5 im kıyafetlerini yıkadım ütüsünü yapıp dolabına yerleştiriyorum haftaya çantasını hazırlıycam ne olur be olmaz herşeyi hazır dursun istedim
Dalinimmm0412 Atlasmommy bende aldım herşeyi ama şimdide yıkasam mı acaba onda kararsızım çoğu kişi erken diyor 32de felan başla diyorlar
bebekece Bende 29 haftalık oldum alınacak herşeyi 25. Haftada bitirdim çünkü ağırlaşınca hiçbirşeyle uğraşamam sadece yıkaması ve çanta hazırlığı kaldı onlarıda doğum iznine çıkınca annemle yaparım. Geçe bıraksaydım hep herşeyin fiyatı uçuyo hemde doğumdan ön e kendime zaman ayıramazdım böyle iyi oldu valla