Annesininportakali53 Meralmert ay kuzum kıyamam kendini üzme burda neler neler duyuyoruz bazen doktorların dikkatinden kacabiliyor cihazdan da olabilir Bi iki doktora daha görün eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa bekleme seni zehirlemesin canım Rabbım en hayorli zamanda nasip etsin
Meralmert Annesininportakali53 öyle yapacam hayırlısı olsun diyelim elimden başka birsey gelmiyor inşallah kucağıma sağ salim alırım
Meralmert ramonun_annesi adet günümde hamile olduğumu öğrendim tam 1 ay 4 gün oluyor erken değil mi kalp atışları için
ramonun_annesi Meralmert erken canım daha 6. Haftada kese görünüyor yeni yeni merak etme duyarsın inşallah iki haftaya 🤲❤️🥰
Meralmert ramonun_annesi kese göründü bebekte göründü tek sıkıntı kalp atışı oluşmamış daha çok sıkıntı yaptım inşallah hayırlara vesile olur🙏
ramonun_annesi Meralmert yok yok etme sıkıntı falan 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur ben 7. Haftada duydum
Meralmert ramonun_annesi inşallah hamileligimi öğreneli tam bir ay oldu yani bence şuan daha 4 5 haftalık inşallah öyledir yani
Ebrugokbak3502 Suan 7 haftalık hamıkryım canım 6 haftalıkken duydum kalp atısını tabı karnım oyle ckmışkı maşallah sankı 3 bucuk aylıgım sen gonlunu ferah tut canım inşallah haftaya duyarsın rabbım saglıklı bı sekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın
ElnaraDzh8 Meralmert 7haftalıkken duyduk in şa Allah sizde duyarsiniz panik yapmayin beslenmenize dikkat edin.mide bulantisi falan var mi?
Meralmert ElnaraDzh8 benim migrenim var dünden beri başım çok ağrıyor migren mide bulantısınıda etkiliyor öyle birkaç kere yediklerimi geri çıkardım başka da bir şeyim yok kanaman vs yık çok şükür bakalım artık hayırlısı