Smyye1B Kubos01 Son 46 33+3 herşey yolunda gidiyordu bu haftaya kadar sanırım yalancı sancılar ve kasılmalar başladı 😇
Tugbaslan3458 Kubos01 şafak 47 🙄😫hiç bi şey anlamadım bu 2. Gebeligim çok çabuk geçti öğrendiğim de zaten 2 aylikti simdi 1.5 ayımız kaldi
Hopee Ben de 31. Haftadayim, bebiş ters döndüğü için zorlanıyorum, nefes problemi arada ağrı sızı çekiyorum, hayırlısı bakalım 🙂
Kubos01 Hopee bizimde bebiş ters sezeryan olacağı için sorun değil dedi doktor ama hareketlerim kısıtlandı artık
Hopee Kubos01 aynen benim de sezeryan ama dediğin gibi hareket etmekte zorlanıyorum bu yüzden sağ Salim gelsinler,demek sezeryan olacağımız için 50 gün kalıyor 🙂
Tugbaslan3458 Kubos01 yok kiz benim çok çabuk geçti geciyo da hayla hiç bisey anlamadim öğrendiğimde 2 aylık hamileydim rahat 1 2 ay bu duruma alışma süreci oldu sonra hastalandım hastane de yattım sonra kızımın doğum günü için telaş içindeydim sonra covid oldum yani nasıl geçti ne oldu nasil bu duruma geldik ben şok 😁😁 hiç bisey anlamqdim vallahi 47 gün sonra rabbimjn izniyle kucağımda bazen eşime diyorum sankihic hamilelik yasamamisim da hastaneye gidip yaticam kucağıma başkasının cocugunu verecekler al bu bebe senin 😁😁😁