keremveannesi Kızlar hangi korseyi aldınız doğumuma az kaldı henüz korse alamadım . Lütfen en iyisini bilen varsa yazabilir miii sizler hangisini kullandınız ?
EryaCa keremveannesi canım 3 yıl önce owli aldım kullandım doğum sonrası bir baktım sarkık bir göbek üzüldüm annem sarardık bizöeskiden dedi hemen korse aldım bir süre kullandım ve eskiye döndü sımsıkj spor yapmadan şimdide ilk işim tekrar almak oldu pahalanmadan tavsiye derim
Meneksse keremveannesi doğum Sonu kullanmak için ilk owli aldım, 3 aydan sonra da yamuna çelik korseye geçeceğim. Doğum Sonu ilk yamuna tarzı korseler pek kullanışlı olmaz gibi geliyor.
Tuana_ keremveannesi valla canım evde olan normal bir korse kullanıcam öyle özellikle korse almak istemedim
keremveannesi Prensesmelek yamuna da da internetten sipariş vericem beden tutturamam korkum var çok az kaldı doğumuma ama yamuna çok duydum
EryaCa keremveannesi Evet bayağı pahalı ben de aldım çünkü ama o kadar kullandım hakkını verdim ki o yüzden tekrar aldım
Sule_55 Kızlar bnde bugün a 101 de gezinirken korse gelmiş 46 tl mi neydi tereddüt ettim alsamiydim die sonra bıraktım bedenleri vardı bir sürü doğum sonrası bnde takacam cunki hemen