Melisss007 Kızlar bebeğim 2 hafta önden gidiyor ve iri bir bebek doğumun erken olması gibi bir durum olur mu şuan 34 haftadayız çanta fln yok ortada hazırlayamadım daha 36 da fln düşünüyorum ben sizce ne yapmalıyım nasıl olur
Aslaninannesi01 Melisss007 çantanızı hazırlayın olası bir durumda eliniz ayağınıza dolaşmasın benim oğlumda 2 hafta önden gidiyordu 38+3 te doğum yaptım ultrasonda 40 haftalık gözüküyordu
Sibel_l3 Melisss007 son adet tarihi baz alınıyor doğum da, önden gitmesi sadece iri bebek oluyor yani
Fnen Melisss007 hayır etkilemez sadece bebeğin kilolu iri olduğunu gösterir, ama organların gelişimi son adet tarihi ile ilişkilidir
Yeliz6767 Aslaninannesi01 Peki 2 hafta geri gelmesi bir sorun teşkil eder mi acaba son adet tarihine göre mi doğuyor yoksa ultrasondaki doğum tarihine göre mi ?
Aslaninannesi01 Yeliz6767 2 hafta geri 2 hafta ileri olması normal kabul ediliyor son adet tarihime göre sezeryan oldum
kelebek_17 Melisss007 benim başından beri önden gidiyordu. doktorum doğum tarihini genelde etkilemiyor demişti. 35. haftaya kadar 2-2,5 hafta önden gittik, 37 de tam gününde gidiyor oldu.
Busakts Melisss007 benim de 2 hafta önde 35. Haftadayım çantam tam hazır değil haftaya bıraktım ben de azar azar aklımda olanları attım tabi de . Doktor önden gitmenin erken doğumla alakası olmadığını söyledi
twobabymommas Melisss007 36. Hafta çanta hazırlamak için çok geç benim bebeğim 2 hafta önden gidiyordu pazartesi günü doğum yaptım 38. Hafta💙