GulaferKelesoglu Arkadaşlar Pendik medikal parka gidiyorum uzun zamandır hatta 33.haftama kadar geldim fakat son iki muayeneden beri doktorum ilgisiz davranıyor toplam 5 dk sürmüyor içerde geçirdiğimiz süre. Cumartesi günü bi şikayetim sebebiyle kendisini aradım açmadı ve dönüşte sağlamadı. Bu nedenle değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz ilgili, güven veren, detaylı anlatan bir doktor arıyorum 🙏
Dilekkkk GulaferKelesoglu Kartal umut hastanesi Sibel hanıma gidiyorum istediğim zaman ulaşıyorum ilgili güler yüzlü ve muayenede detaylıca bakıyor her seferinde öneririm
Neroizm GulaferKelesoglu ben cok arastirdim ozellikle de normal dogum istiyorsaniz cem onculoglu cok oneriliyordu. Onu tercih ettim ama Kozyatagi Acibadem’de. Size cok mu uzak kalir bilemedim.
OgretmenEva GulaferKelesoglu göztepe medical park mehtap yazıcıoğlul çok bilgili, insana huzur veren bir insan.
Nsns GulaferKelesoglu Dragos Bezmialem Kenan karacaya git şiddetle tavsiye ederım telini ilk muayenede veriyor dönüşüde hep sağlıyor WhatzApp olsun arama olsun