Mrv58 benimki erken doğdu 34 hafta doğru bagirsaklari gelişmemisti çocukta bende 3 ay mahfolduk ne gecemiz vardı ne gunduzumuz ağla ağla asla durmuyodu herşey denedim çok kötü karnı duvardan sertti en sonunda 2 aydan sonra acildeki bı doktor mestil diye sanırım bı gaz ilacı damlası verdi ben onu kullandım yanındada ek zinco verdim ikisini bir kendi çocuk doktorum mestili kullanma dedi acildeki doktor vermişti bitkisel bı damla değil sanırım ondan kullanma dedi ben valla söylemedim ama kullandım artık bitsin istiyodum işkence uykusuzluktan ölüyodum hiç yanımda kimsemde yoktu ikisini bir kullanınca gerçekten rahatladı mesela mestilden 6 damla diyosa ben 4 damla verdim zincodan 4 damlaysa 2 damlada ondan verdim ama çok düzenli bir şekilde hafifledi bizimki kakasını da yapamiyodu bağırsakları gelişmediği için onun içinde çok uzun yapamazsa fitil atıyodum öyle rahatladı biraz 3 ayında 4 ayında tamamen düzelmişti zaten daha kullanmadım bide gerçekten Yemene icmene aşırı dikkat et asla gaz içeren hiç birşey yeme internetten arastir çikolata bile gaz yapıyormuş ben hiç birini duzelene kadar ağzıma surmedim bide sabah ve akşam kimyon çayı rezene çayı içtim